2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریم جان ۷ماه سرمنوخوردکه بیاباردارشوبه خاطرخودت میگم بچه خوبه بلاخره راضی شدم ماه قبل اقدام کردیم نشدحالااین ماه هم امروز۱۴سیکلم قبل خواب بهش میگم اقدام نکنیم میگه هرروزهرروزم اقدام منم گفتم توبچه میخواستی بعدبرگشته میگه نمیخوام دیگه چه گوهی خوردم پدرمادرآوردی حالا فقط۱روز۱۱اقدام داشتیم
خداجون به خاطرهمه داده هانداده هات شکر
خخخخخخ....این روزای آخرسال سربه سر آقایون نزارین...همشون قات زدن
‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
بیخیال شو همون روال همیشگی رابطتونو ادامه بده بدون پیشگیری البته ...باردار میشی ..خوب خسته بوده بچاره زورکی که نمیشه
‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
خیلی ببخشیدبیدمشک جان خونه اومدنی یه دربستی خورده خانوم پشت نشسته دستشویی داشته نگفته نگه داره جیش کرده توماشین ازاون اعصبی بود
خداجون به خاطرهمه داده هانداده هات شکر