2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خداقسم دختره بادوست پسرش قرارگذاشته دیگه تادیروقت کشیده باباشم همش زنگ میزده کجایی ازترس جیش کرده پیاده شدنی به شوشوگفته'اینم که وسواس
خداجون به خاطرهمه داده هانداده هات شکر
منظورم اینه که رابطه اگه برنامه ریزی شده باشه یعنی مثلا به قصد بارداری باشه فقط خسته کننده میشه ....نباید بگی بریم اقدام ...اگه هفته ای یه بار رابطه دارین باردار میشی همین روزا ..جلوگیری نداشته باشی بزودی مامان میشی بیخیال اوقات خودتو و اونو تلخ نکن
‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
خودتو ناراحت نکنممکنه الان باردار باشی ...در ضمن روکشا رو میتونه بده خشکشویی..
‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
باران آخه ۱هفته قبل عروسی گفتم ازتنهایی میترسم گفت من پشتتم بقیه چیزاشم دیدم باباش چیکاراکه نکردتواین۱۱ماه 'کاش منم قزوین بودم پیش خانوادم
خداجون به خاطرهمه داده هانداده هات شکر