2777
2789

سلام بچه ها من و دخترع ۲سالم خیلی ب مادرم وابستگی داریم و در هفته ۵روزشو خونه مامانمینا هستیم شوهرمم اصلا راضی نیس چند باری باعث جدایی و سردیمون شده و من بیشتراز سه روز خونه خودمون نمیتونم بمونم خیلی اذیت میشم ازینورم خانوادم و شوهرم دعوا کردن و اصلا خونه ما نمیان خیلی روحیم بهم ریخته

باید به اندازه رفت امد کنید حتی خونه پدری ت 

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانوم گل وابستگی اصلا خوب نیست

میتونین تو خونه خودتون کلی کار انجام بدین و سرگرم بشین

مثلا کیک درست کنین/دکور خونه رو عوض کنین/فیلم ببینین

من خودم متاهل نیستم ولی مامانم به یکی از خاله‌هام که زیاد میومد پیش مامان‌بزرگم بهش گفت بهتره زیاد نیای هروقتم اومدی با شوهرت بیا با شوهرت برو(واقعا زندگیشون بد شده بود خالم هر روز خونه مامان‌بزرگم اینا بود)

میگن از امید گفتن تو این روزا مثل گول زدن میمونه!«اما تو امید بده شاید یکی گول خورد خندید.»بخاطرش بخشید.بخاطرش ادامه داد. بخاطرش تلاش کرد.این رخت سیاه نا امیدی رو از تنش درآورد.ذهنش رو آب و جارو کرد. روزگار نفس کشید.دنیا جای قشنگ‌تری شد.تو کار خودت رو بکن. تو خوب باش. تو امید بده 🤍•ᴗ•                     
خب گلم یه کم زیاده روی میکنی. سعی کن بیشتر خونه باشی هفته ای دو بار برو گلم

خیلی تلاش کردم نشده بدترم شده حالا شوهرمم ازین قضیه یا ناراحته یا میزنه ب بیخیالی میترسم

خیلی تلاش کردم نشده بدترم شده حالا شوهرمم ازین قضیه یا ناراحته یا میزنه ب بیخیالی میترسم

شوهرتم حق داره. اگه اون این کارو میکرد و هر شب میرفت خونه مادرش ناراحت نبودی؟ باید از هفته ای ۵ روز کم کم به هفته ای یکبار برسونی