2777
2789
عنوان

درد مبهم وسط شکم و ناف

480 بازدید | 12 پست

تو رو خدا کسی هست همچین دردیو تجربه کرده باشه بدونه مشکلش چیه؟ من دیگه دارم روانی میشم هر وقت غذای چرب میخورم مثلا پیتزا یا هر چیزی ک پنیر پیتزا داره بادمجون فسنجون یا تخم مرغ میخورم داغون میشم از سه چهار ساعت بعد خوردن غذا درد دارم تا حداقل دوازده ساعت بعدش بعضی وقتا شدید باشه تا دو سه روز هم طول میکشه فقطم زمانی خوب میشه ک گلاب ب روتون دفع داشته باشم کامل اونوقت دردم میره

سونوی شکمی دادم هیچیم نبود صفرامم نبود کسی بوده مثل من باشه؟ 

دکترم رفتم تشخیص ندادن فقط قرص اعصاب میدن

الان از درد از خواب بیدار شدم دارم دق میکنم ک قراره کم کم ده دوازده ساعت این دردو تحمل کنم😭😭😭

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤

منم اینجورم عفونت زنان دارم. و روده تحریک پذیرم معدمم میکروب داره. دکترب من گفت نبایدغذای سردبخوری فست فود همینجور. اونشب اسنک خوردم دقیقاهمین حال الانت شدم. بایدوعده های غذاییت کوچیک باشه وسط وبعدغذاآب نخوری. و درازنکشی بعدغذا. شامتم زودو آروم بخور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش من همینطوری بود

دکتر سندروم روده تحریک پذیر تشخیص داد

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
فک کنم نافت در رفته ..یا شاید یبوست داری 

یبوست ک خیلی ساله دارم مال اون نیس فقط همین غذاهایی ک گفتمو میخورم اینجوری میشم خیلیم طولانی میشه دردش هر چی دکتر برم سرم آمپول بزنم فایده نداره

داداش من همینطوری بود دکتر سندروم روده تحریک پذیر تشخیص داد

دقیقا علایمش همینجوری بود؟. خدا کنه برای منم بتونن تشخیص بدن این ک نمیدونم چمه و خوب نمیشم بیشتر اذیتم میکنه

منم اینجورم عفونت زنان دارم. و روده تحریک پذیرم معدمم میکروب داره. دکترب من گفت نبایدغذای سردبخوری ف ...

من دقت کردم سوسیس و کالباس یخورم هیچیم نمیشه فقط اگر هر چیزی میخورم پنیر پیتزا داشته باشه داغون میشم

یا مثلا تخم مرغ دیگه اصلا تحمل یدونه تخم مرغم ندارم اگه بخورم کم کم دوازده ساعت درد دارم😞بخدا ینی راضیم فقط دکتر برم هر چی بود بود فقط تشخیص بدن چمه😞 

دقیقا علایمش همینجوری بود؟. خدا کنه برای منم بتونن تشخیص بدن این ک نمیدونم چمه و خوب نمیشم بیشتر اذی ...

غذای نفاخ ک میخورد میگفت انگار زیر نافم قلقلک همراه با درده😁

ببخشید میگفت مدفوعم خشک و کمه😑

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
غذای نفاخ ک میخورد میگفت انگار زیر نافم قلقلک همراه با درده😁 ببخشید میگفت مدفوعم خشک و کمه😑

من اینجوری نیستم غذای نفاخم بخورم نهایت دردش یکی دو ساعته ولی این درد مبهمه زیادم نیستا ولی خیلی طولانیه خیلی اذیت میشم ینی درد پریودی خیلی بهتر از اینه

من اینجوری نیستم غذای نفاخم بخورم نهایت دردش یکی دو ساعته ولی این درد مبهمه زیادم نیستا ولی خیلی طول ...

اهل کجایی؟؟