حدود شیش ماه پیش بهش گفتم طلاق میخوام میخواستم که اخلاقاشو تغییر بده بهتر رفتار کنه محبتشو توجهشو بیشتر کنه اما بدتر شد. فقط یکبار بهم زنگ زد گف که تغییر نمیکنم همینه ک هست میایی ادامه بدیم یا نه؟ منم گفتم نه طلاق میخوام و خیلی از چشمم افتاد. بعدش دیگه نه زنگ زد نه پیام داد هیچیی و هیچکیو هم واسطه نکرد ک بیان دنبالم انگار اصلا هیچ ارزشی براش نداشتم از خداش بود.. گفت همه چیو ببخش برو طلاقتو میدم. خوشبحال اونایی ک شوهرشون عاشقشونه و ب این راحتیا طلاقشون نمیده 😔 کاش منم یکیو پیدا کنم واقعا عاشقم باشه...
امضامو تا اخر بخون تا متوجه بشی شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره من عقدی بودم اما فک میکردم حداقل بهم زنگ بزنن یا بیان خونمون بگن برگرد
چه بگم والا مادرشوهرم امروز هی زنگ زنگ زد تک تک اعضاب خانوادم فک مردم اومد دنبالم نگو یه جوجه اوردن برا بچم حالا من کجا نگه ش دارم حتا خونه ام نیس بعد کثافط رفته ارایشگاه با شوهرم رفته موهاشو رنک بزنه و دختر برادرش با خودش برده نجس
امضامو تا اخر بخون تا متوجه بشی شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا