2777
2789
عنوان

من همون دختر لرم که از خونه فرار کرد بیاید تا بگم چیشد..

| مشاهده متن کامل بحث + 4454 بازدید | 107 پست
چرا پول میدی بهش؟  باید تهدیدش میکردی اگه پخش میکرد شکایت میکردی پلیس فتا پدرشو در میورد

عزیزم من رفتم پلیس فتا شکایت کنم پیگیری نکردن چون خارجه ایرانه

مه‌کانت کونجی دڵمه,زۆر نزیکی (خوا گیان❤️)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقاهه از اسی ۱۵ میلیون پول طلب داشته اسی گفته یه مدت پولتو میدم اقاهه هم عکس داشته ازش تهدید کرده عک ...

۱۵ میلیون🙄🙄🙄🙄

استارتر خوب اقاهه الکی ترسوندتت

فک کرده میخوای دورش بزنی

بعد ۱۵ تومن و چطوری اعتماد کرده داده بهت؟؟؟

برا چی ازش قرض کردی؟؟

بابا تقصیر هر دو نفره

عزیزم  پلیس فتا رفتم ولی گفتن نمیتونم پیگیری کنن چون خارج از ایرانه

عزیزدلم خیلی نگران حالت بودم فقط تونستم برات دعا کنم،انشالله همیشه تو زندگیت خوش باشی،آفرین به تو که تونستی مشکلتو حل کنی و از خودت ضعف نشون ندادی

درمورد اونایی که ناراحتت کردن خودشونا و خداشون فقط واگذار کن به خدا،اینم یجور نشونه شخصیت طرفه

اسی اسم اون عراقیه سام نبود؟

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو  
۱۵ میلیون🙄🙄🙄🙄 استارتر خوب اقاهه الکی ترسوندتت فک کرده میخوای دورش بزنی بعد ۱۵ تومن و چطوری اع ...

فک کنم قرار ازدواج داشتن که استارتر خواسته به هم بزنه اقاهه هم پای پولو کشیده وسط اسی که گفته نداره اونهم اول عکسهای معمولی ایشون رو کذاشته اینستا گفته سری بعد عکس های خصوصیت رو میزارم .یه پیچ ساخته به اسم اسی و فامیلها رو اونجا فالو میکرده که استارتر تحت فشار باشه 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

اسی خداروشکر که مشکلت داره حل میشه سریع پولو جور کنید بدیدش حالا که مادرتم درجریانه کمکت میکنه عکسارو حتما ازش بگیر ولی این که میگی شات از نی نی سایت فرستادن برا اون اقا اوشونم بگو عکسای منو اگ دایرکت برا کسی فرستادی هم پاک کن چون امکان داره خیلیها هم عکساتو داشته باشن وقتی استوری کرده بعد اونا پخش کنن لعنت به دنیای مجازی اگ نبود این ابرو ریزیهام نبود بازم خدا بهت رحم کنه کمکت کنه

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

خانما این همون دختر خانمیه که فوت کرده😭

وایییی خداا

بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
خانما این همون دختر خانمیه که فوت کرده😭 وایییی خداا

عزیزم😐 دیروز تاپیک زده چی چیو فوت کرده😂

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
خانما این همون دختر خانمیه که فوت کرده😭 وایییی خداا

یعنی چی فوت کرده😐دیشبم تاپیک زده 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
عزیزم😐 دیروز تاپیک زده چی چیو فوت کرده😂

😂دیروز گفت حالش خوبه چطورمیگن فوت شده

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍