اول اینکه سلام
برای کسایی که درجریان نیستن تاپیک های قبلیم بخونن و اما کسایی که در جریانن.من حالم خوبه خداروشکر ۲روز رفتم خونه عمم و مادرم کلی خواهش کرد برگردم.و منو بخشید اشتباهمو قبول کردم و پشیمونم.همسر یکی از کاربرا با اون اقا صحبت کرد و قرار شد باهم به توافق برسیم من پولشو بدم اون عکسامو پخش نکنه تحت فشار روحی روانی بدی قرار گرفته بودم و غفکر میکردم یا خودکشی یا فرار راه چارمه.تو تاپیک هامم چند بار گفته بودم یا فرار میکنم ا خودکشی خداروشکربخیر گذشت اما به دعاخیلی نیاز دارم.لطفا برام دعا کنید .الان فقط یه چیز میخوام بگم من تحت فشار روانی شدید میومدم تاپیک میزدم..اون حال روز منو خدا برای کسی نخواد چطور بعضیاتون اومدید تاپیک زدید و تاپیک های چندین ماه پیشمو با الان مقایسه کردید..تا بتونید ازم دروغ دربیارید...
و یا اون کسایی که اسکرین شات تاپیک های منو برای اون اقا فرستادین...
من از شما کمک خواستم تو شرایط بدی بودم حتا اکه من دروغگو بودم چی بهتون میرسید که رفتید همه چیو به اون اقا گفتید?
بگذریم مطمعنا بازم کسایی هستن که هنوز بگن دروغ میگی و تاپیکلت دروع بوده در ضمن کسی که به چند زبان دیگه صحبت میکنه دلیل نمیشه که خودشم اونجایی بوده یه آدم میتونه چندین زبانو یاد بگیره.
اصالت من از طرز نوشتن نام کاربریم مشخصه
دوستان لطفا برام دعا کنید.
و به اون اقا پیام ندید دیگه ما باهم به تفاهم رسیدیم و قرار شده من پولشو جور کنم و اون عکسامو پاک کن