2777
2789
عنوان

من همون دختر لرم که از خونه فرار کرد بیاید تا بگم چیشد..

| مشاهده متن کامل بحث + 4454 بازدید | 107 پست
خانما این همون دختر خانمیه که فوت کرده😭 وایییی خداا

نکنه فک میکنی این همونه ک سرشو بریدن؟!!😶😶😶

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

اره اشتباه متوجه شده راجبش تاپیکم زده

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی خانمی گفته بودش استرس گرفتم😁😂

بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
عزیزدلم خیلی نگران حالت بودم فقط تونستم برات دعا کنم،انشالله همیشه تو زندگیت خوش باشی،آفرین به تو که ...

مرسی عزیزم 

بازم برام دعا کن انشالله که تو زندگیت همیشه خیر ببینی❤️

مه‌کانت کونجی دڵمه,زۆر نزیکی (خوا گیان❤️)
فک کنم قرار ازدواج داشتن که استارتر خواسته به هم بزنه اقاهه هم پای پولو کشیده وسط اسی که گفته نداره ...

واویلاااا

چیه حالا زود عکس میدن که به اینجا کشیده بشه

من عکس ۳ در ۴ و با زور میدم

واقعا مردم قابل اعتناد نیستن

واویلاااا چیه حالا زود عکس میدن که به اینجا کشیده بشه من عکس ۳ در ۴ و با زور میدم واقعا مردم قابل ...

اره دیگه اعتماد اونهم. به مرد 🤕

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

چقدر بعضی کاربرا خاله زنک و بیکارن که رفتن به اون پسره چغلی کردن

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

عزیزم خداروشکر که مشکلت حل شده من چند روزه نگرانت بودم من میدونم تو داری راستشو میگی عزیزم انشاالله یه بخت خوب قسمتت بشه و خوشبخت بشی🥰

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
عزیزم خداروشکر که مشکلت حل شده من چند روزه نگرانت بودم من میدونم تو داری راستشو میگی عزیزم انشاالله ...

مرسی بابت دعای خیرت💝

الان تو خونه خودمونم ولی باید ۱۵ملیون پولو یه جوری جور کنم 

تروخدا برام دعا کن❤️که خیلی محتاجم 

بخدا من مقصر نبودم اون خودش قدشو مخفی کرد.و موقعی که فهمیدم خواستم پولشو بدم که نذاشت و گفت حلالت و الان ۱ماهه برگشته 

الان عکسامو پخش نمیکنه ولی پولشو باید جور کنم تروخدا برام دعا کن کار خوبی پیدا کنم من هزارتومنم خرج نمیکنم تا بفرستم براش تمام شه 

من خیلی به دعا نیاز دارم

فدات عزیزم .باشه حتما،توروخدا توهم برای من دعا کن خیلی دلم گرفته😓😓

انشالله که تمام غم و قسه هات تمام شه تمام غم و قسه های آدم ها کاش یه روزی ارامش مطلق سهم هممون شه

مرسی بابت دعای خیرت💝 الان تو خونه خودمونم ولی باید ۱۵ملیون پولو یه جوری جور کنم  تروخدا برام ...

عزیزم انشالله درست میشه نگران نباش خدا بزرگه دعا میکنم واست ❤

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
انشالله که تمام غم و قسه هات تمام شه تمام غم و قسه های آدم ها کاش یه روزی ارامش مطلق سهم هممون شه

الهی آمین❤چکار کردی عزیزم؟برگشتی کنار خانواده ت؟خیلی خوشحالم که مشکلت حل شد،با اینکه نمیشناختمت ولی کلی نگرانت بودم