2777
2789
عنوان

خشک کردن شیر مادر

175 بازدید | 7 پست

سلام من تو هفته ۳۴ و ۳ روز قلب بچم ایستاد و الان سینه هام سفت شده چطوری شیر رو قطع کنم و اگه سینه هارو ماساژ بدیم باعث بیشتر شدن شیر نمیشه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم برای این اتفاقی ک براتون افتاد🥺

با قرص خشک میشه . تخلیه هم نشه خشک میشه

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
الان تب شیر کردم وسینم سفت شده نمیتونم درد دارم هم داغ بچم هم درد سینه هام 

دلیل ایست قلبی چی بود؟؟

حتما دکتر برو با قرص درست میشی

برگ کلم هم میگن خوبه بزاری داخل سوتینت

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.