2777
2789
چرا نصفه کاره بمونه امشب من کل کابینتا و پاسماوری و نمکدونا و یه سری چیزا رو شستم دیگه آشپزخونه تموم ...

دمت گرم چجوری یهو تمام کابینتارو شستی؟

من بلید یعنی کابینت و تموم کنم بعد برم کابینت بعدی

البته با بچه کوچیک یا ساعت ها طول میکشه 

یا یهو چکشی

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم بیخیال عالم خودم وسواس دارم با وجود بچم که کوچیکه همیشه خونم بهشته،غذا برای خودمون جدا بچه جدا حاضره،تمام بارکن ها هرروز شسته میشه، تمام سویس و حموم هرروز جرمگیر میزنم اوه امروز که چون از مسافرت برگشتم کل لباسارو با دست شستم لباسشویی ب دلم نبود

متنفرم از کار خونه متنفرررررررررر

بخاطرتکراری بودنه،که بدمون میاد

هی هر روز

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

من شوهرم بیخیال عالم خودم وسواس دارم با وجود بچم که کوچیکه همیشه خونم بهشته،غذا برای خودمون جدا بچه ...

وای عزیزم سعی کن هر چه زوذتر عادتهات رو ترک کنی هر روز شستن سرویسها اصلا کار جالبی نیس 

اتفاقا لباسشویی خیلی تمیز تر میشوره

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜
من شوهرم بیخیال عالم خودم وسواس دارم با وجود بچم که کوچیکه همیشه خونم بهشته،غذا برای خودمون جدا بچه ...

هر روز چه خبره؟

بعدپشیمون میشی حدانکرده مریضی ونفس تنگی

من همش وایتکسس،نفس تنگی گرفتم

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

من ۴ تاش رو دارم

اینا علائم غلبه صفراست ریشه ی بعضی بیماریها همینه که درکنار درمان اون بیماری باید اصلاح مزاج بشه صفرا به تعادل برسه تا بیماری ریشه ای درمان بشه نه موقت

مثلا کسی که غلبه صفرا داشته باشه کم خونیش یا رفع نمیشه یا به سختی رفع میشه

برا درمانش دوس داشتی تاپیکمو بخون، بزن رو اسم کاربریم برات بالا میاد

از وقتی بچه دار شدم بدترشدم بخدا

ایکاش هر جوری شده خودتو درمان کنی لحظه به لحظه اسیب میزنی به خودت 

فقط کافیه یبار انجام ندی اینقدر راحت ترکش میکنی 

از فردا سعی کن برنامه بچینی مثلا در هفته دو یا سه باز سرویسا رو بشوری اونم با پودر لباسشویی فقط 

یا مثلا لباسهات رو حتما بنداز داخل ماشین 

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜

چند علائم رو داری؟ عدد بگین مثلا ۳ علائم ۵ علائم و.....

یبوست
خشکی پوست
رنگ تیره پوست
ترس
وسواس
افسردگی
دیر تصمیم گرفتن

B12 برای اعصاب خیلی زیاد تاثیر داره. اما موقت استفاده کن، فقط یه ورق. بعدش یه مولتی ویتامین بخر که ح ...

گلم چ منیزیمی؟

من رفتم داروخانه گفتم یه قرص مسخره داد گفت منیزیم برا ورزش کاراس بیا این و ببر 

همون قرص هم معده ام و بهم ریخت  

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
ایکاش هر جوری شده خودتو درمان کنی لحظه به لحظه اسیب میزنی به خودت فقط کافیه یبار انجام ندی اینقدر را ...

خدا کمکم کنه بخدا هرشب ب خودم قول میدم فردا نکنم باز موفق نمیشم ایشالله بتونم