2777
2789
عنوان

بارداری یهویی

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 63 پست

استارتر جان خداروشکر کن بالای ۲۲هستی ومادرشدی اگر کوچیکتربودی ک سختتربود 

واینکه الانم خدا بهت لطف کرده 

بارداری خیلی سخت میشه وقتی ارادی باشه

خودمن تعجب میکردم بعضیا چقدر برای بچه له له میزنن الان دوساله خودم ارزو به دله بچم !!!

بعدشم الان و یکسال دیگه چه فرقی داره !

حالامیگفتی برنامه هات برا پنج سال یاده سال دیگه س باز جای فکرو نگرانی بود

هممونم ایرانیم دیگه زندگی بدوبدو و بخور نمیر باشاید سفرای داخلی 

دیگه چی بشه بعضیا خیلی لارج و لاکچری باشن!

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

منم همین فکرو میکردم تا زمانی که خودم دو بار به سرم اومد و توبه کردم که دیگه اینحرفا رو نزنم

عزیزمی شما😍🥰 

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لازم نیست دروغ بگی ولی واجب نیست هر حرفی که تو ذهنته بگی عزیزم. بخصوص که با یه مامان با شرایط خ ...

هدف افراد تو زندگی فرق داره شما بچه داری رو اوج پیشرفت میدونین،من چون این خانم همسن منه به اینده اش فکر میکنم با اهداف خودم مقایسه میکنم،من اگه الان بچه داشته باشم نصف ارزوهای اینده ام بخصوص موقعیت شغلیم رو از دست میدم چون نمیتونم ارشدمو بگیرم..اینجا تبادل نظره طبیعیه که نظرات متفاوت باشن..

پس بنظرم بهتره شما لباتون رو ببندین،و تو نظر بقیه سرک نکشین من مجبور نیستم چیزی که تو فکر شماس رو بگم ماشالله بیکارم هستی رو همه ریپ میزنی...

بای

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
مرسی ..من دوسش دارم ...فقط خودمو مقصر میدونم اگر ک نتونم مادر خوبی باشم 

مادر خوبی هستی که از الان دغدقه اش رو داری😍🥰🌹 لذتشو ببر و واسه ی همه ی منتظرها دعا کن 

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
تا چن هفته میشه پرواز داشت ؟؟؟

اگه مشکلی نداشته باشی تا ماه ۷ 

ان شاءالله ،من یکبار مشهد رفتم بدون مشکل

من خیلی خیلی روتربیت بچه ها حساسم ...ینی اصلا از اون آدمایی نیستم ک بخوام ب بچه بی توجهی کنم ...واسه ...

من خیلی بابت تربیت بچه هام به خودم سخت گرفتم.

و شکر خدا الان راضیم

هر جا بچه هام باشن

تعریفشون رو میکنن.

البته‌که من برای دیگران تربیت نکردم

و تعریف اونا برام مهم نیست.

با یک گروه تربیت دینی توی تلگرام شروع کردم بصورت مجازی. و آموخته های قبل بارداریم رو به اشتراک میذاشتم.

نتایج خوبی داشت.

و همه استفاده میکردیم از تجربیات هم.

بازم دوره دیدم

و بازم با دوستامون چکش کاری میکردیم

منتها دیگه تو یه جمع خودمونی تر.

تلگرام هم دیگه نیستم.

این یه راهکار خوبه... که از الان به جای رنگ‌ست سیسمونی

به فکر تربیت و رشد خودت و همسرت و فرزندت باشی.

اگه بخوای میتونم یه دوره تو واتساپ معرفی کنم.

نمیدونم الان چقدر از دوره گذشته باشه

اسمش طبیب دوار هست

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
عزیزمی شما😍🥰  

🌹🌹❤❤

وقتی کسی میگفت بارداری ناخواسته اصلا برام قابل درک نبود میگفتم یعنی چی ناخواسته مگه میشه ناخواسته؟؟؟!!! با هزاران علامت تعجب و علامت سوال تو ذهنم میگفتم مگه میشه؟؟؟؟!!!!

ولی امان از روزی که کسی رو سرزنش کنم و خودم عین همونو گرفتار بشم😭😭 کافیه به کسی بگم بالای چشمت ابرو! کائنات تماااااام سعی و تلاش خودشو میکنه تا در کوتااااهترین زمان ممکن منو دقیقا تو همون شرایط قرار بده که خودم با بالاترین توانم بگم غلط کردم چیز خوردم اشتباه کردم توبه کردم

😭😭😭

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

[QUOTE=228027588]استارتر جان خداروشکر کن بالای ۲۲هستی ومادرشدی اگر کوچیکتربودی ک سختتربود  واینکه الانم خدا بهت ...[/QUOT....شرایطم بد نیس ب قول شما یسال دیگه با الان هم فرقی نداره ....شاید بخاطر هورمونامه ....خیلی دوسش دارم ...نسبت بهش احساس گناه میکنم 

هدف افراد تو زندگی فرق داره شما بچه داری رو اوج پیشرفت میدونین،من چون این خانم همسن منه به اینده اش ...

وقتی مامان شدی

متوجه میشی که این روزهات رو اشتباهی گذروندی!

پس بازم لطفا تو دل یه تازه مامان رو خالی نکن. و اینجور به رخ نکش که اهل تحصیل و ارشد و فلانی.

بهترین رشد هر دختری، مادر شدنه.

به انضمام تحصیل‌

مادر شدن از نظر شما جلوی رشد رو میگیره

ولی در واقع سرعت رشد رو چندین برابر میکنه

رشد واقعی در شغل و تحصیلات نیست!

اگر اینها باشن هم خوبه!

اگر نباشن هم‌رشد متوقف بر اونها نیست.

بله جمعه اس

روز استراحتمه.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
من خیلی بابت تربیت بچه هام به خودم سخت گرفتم. و شکر خدا الان راضیم هر جا بچه هام باشن تعریفشون ...

اره عزیزم ممنون میشم ...و اینکه اگه کتاب خوبی خوندی اسمشو بگوووو کم کم باید خودمو جم کنم 

اره عزیزم ممنون میشم ...و اینکه اگه کتاب خوبی خوندی اسمشو بگوووو کم کم باید خودمو جم کنم 

عزیزم یه سری کتاب هست از انتشارات این کتاب بگرد و بگیر بخون

تربیت بدون فریاد.

انتشارات خوبیه

کتابهاشم برای تربیت خیلی عالیه

وقتی مامان شدی متوجه میشی که این روزهات رو اشتباهی گذروندی! پس بازم لطفا تو دل یه تازه مامان رو ...

واقعا خط فکری ما یکی نیس ،اوکی اصلا ما زاده شدیم که هرسال بچه بیاریم کلا اوج هنر زنا زاییدنه شما درست میفرمایید..ولم کن بابا خانم چه گیری دادی 

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙