من یه نظر دادم شما ول نمیکنید ،حس میکنم ای کیو پایینی دارین که نمیفهمین تمایلی ندارم با ادم سطح پای ...
اون بنده خدا اومد منو راهنمایی کرد و رفت ...نظرشم بهم کمک کرد چون من توی تاپیکم از حالم گفته بودم ...جدای از اینکه من وقتی تاپیک میزنم باید آمادگی هر نظریو داشته باشم ...تاپیک شما کمکی ک بهم نکرد ..این مهم نیست ...ولی شما که فکر میکنید با تحصیلات و امروزی هستید دیگه ریپلی نزن ...نظرت چیه ؟؟؟
[QUOTE=228027588]استارتر جان خداروشکر کن بالای ۲۲هستی ومادرشدی اگر کوچیکتربودی ک سختتربود واین ...
خب خداروشکر
انشالله قدمش براتون پراز خیر باشه
به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️
🌹🌹❤❤ وقتی کسی میگفت بارداری ناخواسته اصلا برام قابل درک نبود میگفتم یعنی چی ناخواسته مگه میشه ناخ ...
درسته عزیزم🌹🥰
کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد) من 🧚♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹