2777
2789
عنوان

بارداری یهویی

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 63 پست
مممنون عزیزم من الان تو ی دنیای دیگه سیر میکنم مطمئنم برای شما دوره ی قشنگ تری هست ...ایشالا زود ب خ ...

ان شالله ممنون عزیزم 🙏🙏

واسه جاری شدن اشک شوقم وبراورده شدن حاجتم لطف کنیدیه صلوات بفرستید
من یه نظر دادم شما ول نمیکنید ‌،حس میکنم ای کیو پایینی دارین که نمیفهمین تمایلی ندارم با ادم سطح پای ...

اون بنده خدا اومد منو راهنمایی کرد و رفت ...نظرشم بهم کمک کرد چون من توی تاپیکم از حالم گفته بودم ...جدای از اینکه من وقتی تاپیک میزنم باید آمادگی هر نظریو داشته باشم ...تاپیک شما کمکی ک بهم نکرد ..این مهم نیست ...ولی شما که فکر می‌کنید با تحصیلات و امروزی هستید دیگه ریپلی نزن ...نظرت چیه ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=228027588]استارتر جان خداروشکر کن بالای ۲۲هستی ومادرشدی اگر کوچیکتربودی ک سختتربود  واین ...

خب خداروشکر 

انشالله قدمش براتون پراز خیر باشه

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

🌹🌹❤❤ وقتی کسی میگفت بارداری ناخواسته اصلا برام قابل درک نبود میگفتم یعنی چی ناخواسته مگه میشه ناخ ...

درسته عزیزم🌹🥰

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹