2777
2789
عنوان

بارداری یهویی

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 63 پست
مسولیت ش سنگینه من خیلی میترسم 

نترس! اگه خودت جلوی رشدت رو نگیری

خدا کمکت میکنه.

شروع کن به مطالعه راجع به تربیت کودک

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=228026886]نظر دادم! دلیل نمیشه به این پست شما هم بی اعتنا باشم! یک‌نفر که بارداره حساس هم هست چرا اذیتش ...[/QUO

نظر شخصیمه،دوست ندارم دروغ بگم 

شما نظر خودتو بگو

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
روزانه چند نفر ناخواسته باردار میشند خدا بچه رو به اونایی میده که نمبخوان ما چون میخواییم صلاح نمی ...

دقیقا😑

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

بنده به شخصه با واژه ی غیرعقلانیه بارداری ناخواسته مخالف هستم😑😑😑😑🌹🌹🌹🌹 چطوریه ناخواسته؟؟؟؟ اون طفل بیگناه با اراده ی کی دنیایی شده؟؟؟؟ شما نخواستید؟ من خواستم شد؟؟؟؟ کمی عاقلانه باندیشید...

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
یکجوری میگید زوده انگار من و شوهرم قبل بارداری دوبار به هاوایی سفر کردیم ،سه دور اروپا رو گشتیم🤣🤣ت ...

😄😄😄نبابا کار خاصی نمی‌کردیم...حالا لیر ارزون شده شوهرم میگه بریم ترکیه ....منم با این وضع هی منو هوایی میکنه

ممنونم عزیزم ...انشالا ک راحت باشه 

خیالت راحتتتتتت،این فسقلی های برنامه ریزی نشده هم خوش روزی ان ،هم شیرینننن،اینو همین جا بهت قول میدم😁🌹

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
[QUOTE=228026886]نظر دادم! دلیل نمیشه به این پست شما هم بی اعتنا باشم! یک‌نفر که بارداره حساس هم هست ...

لازم نیست دروغ بگی

ولی واجب نیست هر حرفی که تو ذهنته بگی عزیزم.

بخصوص که با یه مامان با شرایط خاص روبرویی.

لب ها رو گذاشتن که گاهی رو هم فشار بدیم و سکوت کنیم.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
😄😄😄نبابا کار خاصی نمی‌کردیم...حالا لیر ارزون شده شوهرم میگه بریم ترکیه ....منم با این وضع هی منو ...

بارداری بی دردسری داشتی برووووووو 

من سر دختر اولم کوهنوردی میکردم،تا ماه آخر عین بز کوهی بودم

من اعتراضم به خدا نیست اعتراضم به اونهاییه که خواسته یا ناخواسته اون دردانه نازنین رو یک‌موجود اجبا ...

من خیلی خیلی روتربیت بچه ها حساسم ...ینی اصلا از اون آدمایی نیستم ک بخوام ب بچه بی توجهی کنم ...واسه همین احساس فشار بیشتری میکنم احساس میکنم خیلی سخت باشه واسم چون نمیتونم نسبت بهش بی تفاوت باشم...اطرافمون اینقد داریم که اصلا والد خوبی نیستن ک من چقد حرص میخورم

ای جااااانم😍😍به به مبارک باشه عزیزدلم😍مطمئن باش در طی این نه ماه بارداری خدا همه ی حس های مادری رو توی وجودت قرار میده اون لحظه ای که نی نی دنیا میاد و نشونت میدنش دیگه هیچی نمیخوای از خدا😍من سه ماهه عروسی کردم امادگی بچه ندارم اما مطمینم هروقت خدا نی نی بده بهم همین چیزایی که گفتم اتفاق میفته😍سعی کن زیاد گوشی ذست نگیری گلم

بنده به شخصه با واژه ی غیرعقلانیه بارداری ناخواسته مخالف هستم😑😑😑😑🌹🌹🌹🌹 چطوریه ناخواسته؟؟؟؟ او ...

منم همین فکرو میکردم تا زمانی که خودم دو بار به سرم اومد و توبه کردم که دیگه اینحرفا رو نزنم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

نه عزیزم اصلا این طوری نیست

تو سعی کن تحت هر شرایطی کودک درونت رو زنده نگه داری

حالا مامان بزرگم که بشی بازم احساس شادابی و بچگی میکنی

بچت هم کلی کیف میکنه از اینکه مامانش انقد باحاله

به بعضی آدما هم باید گفت: این زبونی که خدا بهت داده تزئینی نیستاا...داده که اونجایی که باید حرف بزنی،بزنی...منتهی سعی دارن با تعقیر دادن رفتارشون به طرف حالی کنن که ازش ناراحتن...با این منطق که خودش باید بفهمه!!
خیالت راحتتتتتت،این فسقلی های برنامه ریزی نشده هم خوش روزی ان ،هم شیرینننن،اینو همین جا بهت قول میدم ...

مرسی ..من دوسش دارم ...فقط خودمو مقصر میدونم اگر ک نتونم مادر خوبی باشم