2777
2789
عنوان

بارداری یهویی

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 63 پست
ممنون ک با حوصله جوابمو دادید ..خیلی آروم شدم ...

توکل‌کنید به خدا

و لطفا بشینید از آینده برای خودتون بچه تون حرف بزنید.

باهاش صحیت کنید

ارتباط برقرار کنید از همین الان

اون همه امید و دلگرمیش به شماست.

مراقب خودتون و خوبیاتونم باشید

کتاب ریحانه بهشتی رو بخونید و تا بشه اجرا کنید.

صبر و آرامش و خوراک‌خوب

کمک بزرگی به شما و اون فندوق جانه

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

قدمش خیر ه مبارکه 

نی نی دار شدن خیلی خوبه

من میخام برم خونه خودم سریع اقدام کنم 

چون درسته زندگی دو نفره شیرین هست اره لحظه هاتش عاشقونه اس اما با نی نی عشقولی تر ک شیرین تر میشه

یکی بودیکی نبود.....دعا کنین زودتر کارمون بشه خونمون ساخته بشه 💑🏠عروسی بگیریم💃💃                            اتفاق های خوب بیفته برامون😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا خط فکری ما یکی نیس ،اوکی اصلا ما زاده شدیم که هرسال بچه بیاریم کلا اوج هنر زنا زاییدنه شما درس ...

شما غایت زیبای مادری رو با لغت نامانوس زاییدن برای خودتون تفسیر میکنید!

اصراری ندارم لغت نامه تون رو ویرایش کنم.

ولی اصرار دارم که تفکر اشتباهتون رو به خورد یک‌ تازه مادر ندیدن.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

تو ک میخاستی یک سال دیگ بیاری حالا یه سال این ورتر ایرادی نداره..و اینکه الان قدیم نیس ک با بچه نتونی تفریح اینا نکنی..اتفاقا خیلی هم قشنگتره.و اینکه یه مادر جوون و پایه داره اون بچه خوش ب حالش😍

مرسی سعی میکنم برام دعا کن 

میتونی خوشگلم

میتونی

چشم دعات میکنم که نور چشمت باشه این دردانه

هم‌تو دنیا هم‌ تو آخرت.

الان مریضیه و ادم نمیتونه بره تفریح و مسافرت پس از نظر من بهترین زمان برا بارداریه ان شاالله وقتی ب ...

میدونی مشکل از منه من خیلی حساس و ضعیفم وگرنه ب قول مامانم شرایطم برای بچه اوکی هس و وقتشه ...من زیادی به آخر ماجرا فک میکنم

تو ک میخاستی یک سال دیگ بیاری حالا یه سال این ورتر ایرادی نداره..و اینکه الان قدیم نیس ک با بچه نتون ...

اره یسال زیاد فرقی نداره من خیلی حساس و وسواسم اینکه یهو بی برنامه شد منو اذیت کرد ...مرسی ک انرژی دادی ...مامان جوون 😍

قدمش ان شالله پرازخیروبرکت باشه واستون.واسه منم دعاکن ارزوم براورده شه خدابهم یه نی نی بده

مممنون عزیزم من الان تو ی دنیای دیگه سیر میکنم مطمئنم برای شما دوره ی قشنگ تری هست ...ایشالا زود ب خواستت برسی ....حکمت خدا چیه من نمیدونم 

اره یسال زیاد فرقی نداره من خیلی حساس و وسواسم اینکه یهو بی برنامه شد منو اذیت کرد ...مرسی ک انرژی د ...

عزیزم من مامان نشدم هنوززز ولی شما اولین نفری بودی ک بهم گفتی مامان جوون خدا کنه این ماه مامان بشم😍😍

شما غایت زیبای مادری رو با لغت نامانوس زاییدن برای خودتون تفسیر میکنید! اصراری ندارم لغت نامه تو ...

من یه نظر دادم شما ول نمیکنید ‌،حس میکنم ای کیو پایینی دارین که نمیفهمین تمایلی ندارم با ادم سطح پایینی مثل شما صحبت کنم..حالا هی ریپلایی بزن..البته ادمای علاف همینجورین ‌دیگه جوابتو نمیدم

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
من یه نظر دادم شما ول نمیکنید ‌،حس میکنم ای کیو پایینی دارین که نمیفهمین تمایلی ندارم با ادم سطح پای ...

بله آی کیوی منه که پایینه! تحصیلات و ادب منه که پایینه.