2777
2789

وضعیت واتساپ یکی از آشناها رودیدم ک گزاشته بارداره بچه دومیشو بهش تبریک گفتم آرزوی سلامتی کردی و‌‌.‌‌..

عروسی اون نزدیک چهارساله برامن سه نیم سال 

طبیعیه ناراحتی من ؟؟

چقد بغض اینا داشتم

درضمن مشکل دارم برا بچه دارشدن 

دکترا گفتن ای وی اف

دوست دارم خداجون🤍

به حق این جمعه عزیز و پر برکت انشالله خدا حاجت دلتو بده و مامان بشی به زودی...

امضای خدا پای تموم آرزوهات....حکمت و قسمت خدا یکی بشه با حاجت دلت...زندگیت پر بشه از شادیهای کوچیک بزرگ..حال دلت آروم...اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحتی نداره عزیزم واقعا بچه چیه؟!!! اونم دومی توی این شرایط  من ناراحت شدم براش امیدوارم خ ...

مستاجر پول پیشش ۴۰ تومن 

شوهرش کارگره 

اتفاقا با ابجیم دردودل کردم همین حرفارو گف

دوست دارم خداجون🤍
به حق این جمعه عزیز و پر برکت انشالله خدا حاجت دلتو بده و مامان بشی به زودی...

انشاالله عزیزم اول ی عمل دارم فعلا بعد اون عمل دوسال حق بارداری ندارم 

عمل لاغری دعام کن

دوست دارم خداجون🤍
انشاالله عزیزم اول ی عمل دارم فعلا بعد اون عمل دوسال حق بارداری ندارم  عمل لاغری دعام کن

خب یه کم  دیر اقدام نکردی؟...حتما قسمت بوده...انشالله به سلامتی‌‌‌...حاجت روا بشی ان شاالله 

امضای خدا پای تموم آرزوهات....حکمت و قسمت خدا یکی بشه با حاجت دلت...زندگیت پر بشه از شادیهای کوچیک بزرگ..حال دلت آروم...اللهم عجل لولیک الفرج
ناراحتیت طبیعیه عزیزم ولی واقعا سه سال ونیم زمانی نیست که استرس داشته باشی برو ای وی اف کن اگه عجله ...

اره عزیزم ولی حس میکنم کسایی ک باردار میشن بهم کلاس میزارن 

من میخام عمل لاغری انجام بدم ک دوسال دکترا نمیزارن باردارشم

دوست دارم خداجون🤍