2777
2789

من چند سالی میشه با یکی از فامیلا دورمون دوست بودیم

تو این چند سال هر اختلافی ک وجود داشتو کنترل کردیم

حالا ازم خواستگاری کرده اینم بگم ک شهرستان هستن

خانواده من ک متوجه شدن به دلیل دوری راه و اختلاف فرهنگ میگن نه! منم وقت مشاور گرفتم هفته بعد میرم

خیلی از همه طرفم تحت فشارم 

احساس میکنم حرفای خانوادم درسته خوبمم میخوان اما وسواسی ترم میکنن

نمبدونم چیکارکنم 

تجربه ای دارید بگید؟ 

فقط در همین حد میگم...اختلاف فرهنگیتون که زیاد باشه تا اخر عمر در عداب خودهی بود...انتخاب با توست عزیز😁

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اختلاف فرهنگی خیلی آزار دهنده‌ست خب 

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

منم همین مشکلو داشتم و پیش مشاور هم رفتم. مشاور بهت نمیگه چیکار کنی فقط مسیر رو برات روشن تر می‌کنه و از سختیا و مشکلاتی که خواهی داشت بهت میگه، تصمیم گیری رو بخودت واگذار می‌کنه. من قبول نکردم برم شهر دیگه چون بنظرم ارزش نداشت و با چن نفرم که صحبت کردم اونام خیلی راضی نبودن و میگفتن بشدت دلتنگ خانواده هاشون میشن.

با خود مدارا کن، تو جز خویشتن کسی را نداری 🍂 وقتی که احساس تنهایی میکنید و به تنگ آمده اید احتمال آنکه انتخاب های ضعیف تری بکنید بالا میرود؛ استیصال برای دوست داشتن آدم را به کجا که نمیکشاند! با شکم خالی به خرید نروید چون هر غذای ناسالمی را انتخاب خواهید کرد.
اذیت نمیشی. ؟ عاشقش نبودی یا فقط صرفا خواستگارت بود؟

عاشقش بودم ۷ سال، و خواستگاریش هم در حد همین بود که فقط به خودم بگه هنوز بطور رسمی پا پیش نزاشته بود چون من گفتم صبر کنه تا بیشتر فکر کنم. ما بجز دوری و تفاوت های فرهنگی، بشدت تفاوت اعتقادات هم داشتیم. اون مذهبی بود من نه .. اذیت که میشه آدم طبیعیه، ولی من آدمی نیستم که بخاطر عشق سر زندگیم ریسک کنم. ترجیح میدم با یه کسی که کمتر دوسش دارم ازدواج کنم ولی شبیه باشیم و همدیگرو درک کنیم.

با خود مدارا کن، تو جز خویشتن کسی را نداری 🍂 وقتی که احساس تنهایی میکنید و به تنگ آمده اید احتمال آنکه انتخاب های ضعیف تری بکنید بالا میرود؛ استیصال برای دوست داشتن آدم را به کجا که نمیکشاند! با شکم خالی به خرید نروید چون هر غذای ناسالمی را انتخاب خواهید کرد.