2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا همیشه یک ماه مونده به عید یاد لاغری میافتید اخه 

لاغری سریع رو بیخیال شو از الان برنامه بریز که درست و اصولی تا عید سال ۱۴۰۲ وزن کم کنی سیزده ماه هم وقت داری

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
بابا کلا ۱۰ کیلو اضافه دارم ورزش تو خونه نمیشه آخه 

کالری شماری، پیاده روی 

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
۸_۱۰

منم همینقد میخوام کم کنم.. ۱ هفتست قرص لاغری هزال میخورم.. دمنوش زیره و رازیانه میخورم .. شام ساعت ۶ یا ۷ میخورم. صبحانه نمیخورم...۱ کیلو کم کردم فقط.. ولی خیلی وقتا شام زیاد میخورم وسوسه میشم 

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته💜 پروفایل خودمم🥰
چرا همیشه یک ماه مونده به عید یاد لاغری میافتید اخه  لاغری سریع رو بیخیال شو از الان برنامه بر ...

نه والا من اصلا واسه عید نمیخوام من کلا ۸ کیلو می‌خوام کم کنم وگرنه چاق نیستم اما میخوام زود آبش کنم چون خیلی بدترکیب شدم

۸_۱۰

میوه .برنج .نشاسته .نون .شیرینی .شکر و ...کامل قطع کن .آب و سبزیجات و گوشت بخور .گرمیجات مث دارچین زنجبیل گوشت گوسفند ...اصلا هم دارو گیاهی وقرص و  ...نخور رودهاتو مادام العمر خراب میکنه خیلی مشکلات دارن 

بابا کلا ۱۰ کیلو اضافه دارم ورزش تو خونه نمیشه آخه 

من برنامه نصب کردم از رو اون ورزش کردم ۱۰ روز بعدش ولش کردم.. الان سر ساعت اعلانش میاد ک ورزشتو انجام بده منم نمیتونم دیگ😁

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته💜 پروفایل خودمم🥰
نه والا من اصلا واسه عید نمیخوام من کلا ۸ کیلو می‌خوام کم کنم وگرنه چاق نیستم اما میخوام زود آبش کنم ...

این مقدار با کالری شماری کم میشه پیاده روی هم انجام بده 

مالری شمار کرفس رو بریز