2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نهایتا ۱ ماه مصرف میکنم دیگ.. خودم تحقیق کردم راجبش.. از فامیلامونم ۲ ماه مصرف کرد لاغر شد چیزیشم نش ...

میدونین بدنها متفاوتن .ایمنی ها هم .رازیانه و ترکیبات داخل هزال به کبد و روده و..آسیب میزنن .بعنوان یه زخم خورده اینجور چی ا میگم .

منم اول رفتم پیش دکتر سنتی ازش چن تا قرص کانلا معروف و گرون و گیاهی و دمنوش گرفتم ..گفت گیاهین ضرر ندادن .عرق رازیانه و کاسنی واینجور چیزا بود .بعدش مشکلات شدید روده گرفتم 

میدونین بدنها متفاوتن .ایمنی ها هم .رازیانه و ترکیبات داخل هزال به کبد و روده و..آسیب میزنن .بعنوان ...

خااک ب سرمممم.. الهی بمیرم برات.. قرص هزال بیرون روی داره ولی ن زیاد..منم همیشه خدا یبوستم برا هیمن قرص برام حس خوبی میده خالی میشم زود و راحت

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته💜 پروفایل خودمم🥰
خااک ب سرمممم.. الهی بمیرم برات.. قرص هزال بیرون روی داره ولی ن زیاد..منم همیشه خدا یبوستم برا هیمن ...

خدا نکنه .برای بیرون روی خاکشیر تو آب جواب میده ‌.و خوردن آب زیاد 

چقد مصرف کردی؟

عرقیات رو ۱ ماه . قرص ها رو حدود دوبسته بود . بعد که دیدم کم لاغر شدم گفتم عوض کرد بازم یه قرص دیگه داد .ولی بعد که مریض شدم دیگه استفاده نکردم .

روده هام سندروم روده تحریک پذیر گرفته که درمان نمیسه فقط باید پرهیز نگه داری . بعد از ۵ سال رفتم با رژیم دیگه لاغر شدم 

واقعا بعضی نظرا رو که میخونم متاسف میشم که اینقدر براتون سلامتی اهمیتی نداره

همین هم هست خانم ۳۰ ساله ایرانی از نظر سن سلامتی ۶۰ ساله رو داره

حداقل رژیم لاغری سریع میخواهید اصولیش رو بگیرید من اینجا رو دیدم شما هم ببینین نظرتون رو بگین:

https://rdiet.ir/k/