2777
2789
عنوان

دختر خانومایی وارد به رابطه ها

173 بازدید | 11 پست

های گایز🙂😅

از کجا میفهمید طرف بهتون حس داره یا نه  عاشقتونه؟ دوستون داره

یا از کجا میفهمین طرف ازتون بدش میاد یا بهتون حسی نداره اصلا

توی روابط کاری 

منظورم اینه که دوست پسرم نیست  رابطه حسی باهم نداریم

یه جور رابطه کاری

اگه امضامو میبینی.  برام دعا کن خوشبخت بشم و کنکور قبول بشم  ایشالله خدا هر چی میخواد بهت بده الهم صلی علی محمد و آل محمد 

من ک بعد سه سال نفهمیدم در  واقعه حسی نداشت انگار:/

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
من ک بعد سه سال نفهمیدم در  واقعه حسی نداشت انگار:/

عزیزکم🙃🥺❤

اگه امضامو میبینی.  برام دعا کن خوشبخت بشم و کنکور قبول بشم  ایشالله خدا هر چی میخواد بهت بده الهم صلی علی محمد و آل محمد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیشتر از بقیه با تو گرم بگیره  شوخی کنه باهات  یجورایی صمیمی تر باشه باهات نسبت به بقیه ...

من آدمای اطرافشون نمیبینم 

تنهاییم باهم 

اینم بگم حتی ممکنه باهات کل کلم کنه😁😁بخاطر اینکه بیشتر توجه کنی بهش😂اما بعد که وارد رابطه شدین جل ...

🙃😂

خودت باید حس کنی دیگه، این آموزش دادنی نیست که! 

آدمای مختلف ممکنه روشای مختلف داشته باشن ولی در کل همکارت اگه از تو خوشش بیاد و بهت حسی داشته باشه یه جور خاصی نگاهت میکنه، به بهونه‌های مختلف سعی میکنه باهات حرف بزنه تو محیط کار، از کارت تعریف میکنه، به بهونه‌های الکی ممکنه بیاد ازت سوال کاری بپرسه یا بهت پیام بده..

اگه ازت بدش بیاد تا بتونه ازت فاصله میگیره، باهات مخالفت میکنه، بعضی وقتا بهت تیکه میندازه که ضایع بشی و این جور چیزا. 

خودت باید حس کنی دیگه، این آموزش دادنی نیست که!  آدمای مختلف ممکنه روشای مختلف داشته باشن ولی ...

عینکیه مدل نگاهش چجوری بفهمم😂😂😂