2777
2789
عنوان

خانم مهندس

1601 بازدید | 31 پست

واسم سوال شده تو اطرافیانتون کسی بوده خانم باشه و رشته تحصیلیشون مهندسی و سر کار باشه؟؟؟؟ 

اخه من تو اطرافیان ندیدم بقیه هم  از 1000 تا شاید ی نفر بگوشم خورده باشه سر کار باشن

ینی انقدر بازار کارش برا خانما افتضاحه؟؟ 

اگر کسیو دیدید سر کاره میشه بگید چه مهندسی خونده و کدوم مهندسی واسه خانما بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم مهندسی میخونم ولی از آینده ام نگرانم

دخمل کاراته کار👊مشاور تحصیلی🎓                       خدایا ممنون که کمکم میکنی راهیو که دوس داری برم ولی حالا یه چیزی من  که حرفاتو گوش میکنم من که نماز میخونم برات چادر سر میکنم برات روزه میگیرم برات بذارم برم؟؟!!چی میشه کمکم کنی به همه ی آرزوهام برسم همه ی همه اشون خدایا توی این سال جدید کمک کن مامان بابام برگردن سر زندگیشون و توی درسام موفق بشم و الف بیارم برای برآورده شدن حاجتام صلوات بفرستید نذرکردم گرببینم روی زیبای تورا صدوده بیت خرج چشمانت کنم💑

من دارم آی‌تی میخونم کامپیوتر یازدهمم نمیدونم ایشالله هست

خدایا..کی منو از این برزخ نجات میدی کی میفهمم دوستم داره یانه 💔کی این بلاتکلیفی تموم میشه! نکنه فراموش شدم؟ چه گناهی کردم که اینجوری دارم نابودمیشم  من که همیشه مراقب بودم دل نشکنم💔درسام چی میشه خدایا ترو به زهرات کمکم کن زندگیمو عشقموبه خودت سپردم..اگه تا آخرشو خوندی لطفا برام دعا کن اگه یه صلوات کوچولوهم برام فرستادی بهم بگو برات بفرستممرسی مهربون به امید روزی که همه این اتفاقای تلخ به اتفاق شیرین تبدیل میشه

خودم هستم با افتخار مهندس معمارم دارای مهر طراحی نظارت و اجرا. الان مشکل کجاست که فکر میکنی خانم نمیتونه کار کنه. اگه سر کار نیستن به خاطر کمبود کاره ولی مردا چون باید خرجی بدن محبورن توی رشته یا خارج رشته بالاخره سر کار باشن زن اجباری نداره  

نگرانی نداره  مهارتهات را تو رشتت بالا ببر  میان دنبالت

دقیقا. وقتی به تعدا زیاد از یک رشته هستند و همه حالا یا لیسانس هستند یا نهایت فوق لیسانس مطمئنا اگر بخوام کسیو انتخاب کنند بهترینو انتخاب میکنند که تحصیلات بیشتری داشته باشد و مهارت خوب. 

تلاش کن تا به چیزی که میخوای برسی. هبچ چیز الکی به دستت نمیاد