2777
2789
عنوان

میخوام زبان رو ادامه بدم

293 بازدید | 15 پست

سلام . من ۱۵ سالمه و کلاس دهم هستم . من از پنجم بیرون آموزشگاه زبان میخوندم و الان دو ساله که به خاطر دلیلی ول کردم . 

الان میخوام برم کانون بخونم ولی بدیش اینجاست که هرچی خوندم یادم رفته و اگه الان تعیین سطح بدم میدونم اصلا کلاا قبول نمیشم . نمیدونم چیکار کنم.

رژیم غذایی هر ماه ۵کیلو باید کم کنم٫خرداد ماه تموم میشه : وزن اولیه ۹۰ ❤️وزن کنونی ۸۰❤️وزن هدف ۵۰😍قد۱۶۱

و الان کلاس دهم هستم . میگن برای کنکوری که رشته ما نظری هست زبانمون نم باید خوب باشه  

رژیم غذایی هر ماه ۵کیلو باید کم کنم٫خرداد ماه تموم میشه : وزن اولیه ۹۰ ❤️وزن کنونی ۸۰❤️وزن هدف ۵۰😍قد۱۶۱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخون یادت میاد

آخه کتاب های ۵ سال رو تا کی بخونم تموم شن که یادم بیاد  

برنامه لرنیت رو نصب کن ۵ درس اولش رایگانه

حالا واسه بقیه شم یه مبلغی بپردازی خوبه ارزش شو داره

هرچی زبان خوندی دوباره واست دوره میشه و اموزشش عالیه اول ۵ درس رایگان رو بخون بعد اگه دوس داشتی اشتراک شو بخر 

اشتراک دائمیش ۱۵۰ تومنه

برنامه لرنیت رو نصب کن ۵ درس اولش رایگانه حالا واسه بقیه شم یه مبلغی بپردازی خوبه ارزش شو داره هرچ ...

ممنونم به نظرت شدنیه من کی اون زبان آموز سابق میشم😅

و الان کلاس دهم هستم . میگن برای کنکوری که رشته ما نظری هست زبانمون نم باید خوب باشه    

سلام گلم من یک کتاب نوشتم در ۳۰ درس کامل گرامر و اسپیکینگ رو یاد میگیرید

مباحث گرامری تا ۱۲ هم  رو هم شامل میشه

هزینه هم بعد از رضایت و قسطی...

چند جلسه بدون هزینه میتونی تو واتس آپ یا تلگرام ببینی گلم...

تاپیکم رو دوست داشتی ببین ⚘

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
سلام گلم من یک کتاب نوشتم در ۳۰ درس کامل گرامر و اسپیکینگ رو یاد میگیرید مباحث گرامری تا ۱۲ هم  ...

چشم خیلی ممنونم   

اره شدنیه بخون موفق میشی

خیلی ممنونم ولی چند ساعت وقت بزارم با درسام قاطی نشه

چشم خیلی ممنونم    

🙏😘 زنده باشی

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

اصلا خودمم قاطی کردم کلا وایه درسام هم نمیتونم برنامه ریزی کنم . اصلا نمیدونم چند ساعت درس بخونم . تو این هاگیر واگیر تو این سن کم نامزدم کردم  

به خاطر همین میترسم تا دیپلم نامزدم اگه یال اول قبول نشم نمیدونم چیکار کنم چطور برنامه ریزی کنم کارهای خونه و درس .   

میگن واسه کنکور ۱۲ ساعت باید درس خوند پس من کارهای خونه رو چیکار کنم