2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی داره بهم دروغ میگه دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2923 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم فکر میکنم که شوهرت چی داره که این همه اعصاب خوردی و استرس رو تحمل میکنی؟

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
مثل چی رو من حساسه بهش میگم منم خوبه مثل تو باشم میگه تو زنی فرق میکنه

بگو اتفاقا...اونی که باهاش لاس میزنی هم زننه و شوهر و بچه داره...بگو به قوله خودت مردها همه اینجورین...از زنهای شوهر دار خوششون میاد...

ان شاالله پسرت زود سلامت میشه ولی نزار خودت مریض بشی...مراقبه خودت باش...

مثبت فکر کن...😐...زود قضاوت نکن...😑                               یه کابر خیلی قدیمی که به علت شرکت در بحث سیاسی ملایم تعلیق شد...قول داد هرگز برنگرده...ولی توبه شکست...😁
من اگه بودم میبردمش اتاق درو قفل میکردم فنون کشتی کج روش اجرا میکردم بعدش قفلش میکردم که نتونه فرار ...

🤣🤣🤣دقیقا چون ممکنه این بیچاره رو هم مریض کنه 

خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🥰
دارم فکر میکنم که شوهرت چی داره که این همه اعصاب خوردی و استرس رو تحمل میکنی؟

میگه خرج پسر بیمارش رو میده و تا پایان درمان مجبوره تحملش کنه...بعدش ان شاالله زندگیش به خیر میشه..

مثبت فکر کن...😐...زود قضاوت نکن...😑                               یه کابر خیلی قدیمی که به علت شرکت در بحث سیاسی ملایم تعلیق شد...قول داد هرگز برنگرده...ولی توبه شکست...😁

وقتی شرایط جدایی نرو کنجکاوی نکن .به ابجیمم گفتم اینقد حرص خورد و گشت تا خودش مریض شد آخرش گفتم کسی میگرده چیزی پیدا وقتی کرد بتونه بره وقتی مچ طرفو میگیری و باز میمونی خیلی بد .اون پر رو تر میشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید