2777
2789
عنوان

چرا امشب انقد نحس بود😥

349 بازدید | 16 پست

اولش که دم خونمون تصادف شد یه ماشین زد به اون یکی..یه کم بعدش پنج شش تا ماشین و موتور از این ضد شورش ها وایساده بودن یکی شون داشت با داد یه چیزیو به بقیه یاد می‌داد و آماده میشدن فک کنم جایی خبری بود داشتن اعزام میشدن.چن ساعت بعدشم دعوا شد بین دو تا وانتی ضایعاتی که یکی از وانت هارو با چوب پوکوندن کلا شیشه هاش اومد پایین و راننده ش رو از ماشین کشیدن بیرون و انداختن تو وانت خودشون بردن😥 یکی دیگه شون رو انقد زدن بدبخت خون بالا میاورد ز زدن آمبولانس اومد با برانکارد بردش.اون وسطا با چشم خودم دیدم یکی گوشی از زمین دزدید و رفت.و هرسه این اتفاقات دقیقا در یه نقطه روبروی خونمون شد.چقد عجیب و نحسه امشب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا من زیادی خوب نبود رفتم بیرون امدم حالم بد شد داشتم با شوهر شوخی میکردم از اخر تبدیل به دعوا شد خابید بدون هیچ  ناز کسیدینی 😭

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 

شنست زده یه شب متفاوت داشتی ....

لباس بچگانه میم مارکت

فروش انلاین لباس بچه
🎀بالاترین کیفیت با کمترین هزینه🎀

https://www.instagram.com/mim.markett/

این فروشگاه لباس بچه مال خودمه خوشحال می شم یه سر بزنین https://www.instagram.com/mim.markett/
شما شاهد درگیری دزدی کتک کاری و وحشتناک تر از همش گروگانگیری بودی و به پلیس زنگ نزدی؟؟ فقط تماشاچی ب ...

همه چی در کمتر از دو دیقه شد چون تعداد کسایی که با چوب حمله کردن به اون ماشین بیشتر از شش هفت نفر بود ولی درمقابل اونا فقط دو سه نفر بودن و سریع دخلشون اومد بنده خداها.تازه کلی مرد هم جمع شده بود‌ن تو پیاده رو.من تا اومدم زنگ بزنم پلیس دیدم فرار کردن اونا و مردم داشتن ز میزدن آمبولانس بیاد.انقدم وحشی وچوب به دست بودن هیچکس جرات نکرد بره سمتشون حتی وقتی یکی از همونا گوشیو برداشت از زمین دیدم یه آقایی که داشت نگاه میکرد با فاصله رف دنبالش داد زد گوشیو بده من چرا برش میداری ولی اون چوب دستش بود و آقاهه ترسید دیگه کاری نکرد بیچاره.اونم نشست تو وانت با همون دوستاشون در رف.خیلی وحشتناک بود همش فکرم پیش اون بیچاره ایه که بردن

از دوم تا ساعت ۸ بعد از ظهر ششم قمر در عقربه و من به البته دعای رفع نحوستش در مفاتیح اومده فکر کنم م ...

جدی نمیدونستم.هیچ وقت اعتقاد نداشتم به این چیزا ولی امشب خیلی داغون بود واقعا

مال علم نجومه تو روایات اسلامی هم اومده 

برم بگردم پیدا کنم دعاشو.ترسیدم واقعا..البته چن بار دیده بودم دزدی یا دعوا روبروی خونمون شده بود ولی با فاصله نه دیگه توی یه شب سه تا تو یه نقطه دقیقا😥