2777
2789
عنوان

چرا نباید کسی منو دوست داشته باشه

101 بازدید | 12 پست

از بس احساس تنهایی میکنم همه ی وقتم به غصه خوردن میگذره ناراحتم از اینکه چرا کسی که دوسش داشتم بذاره بره 

از اینکه همه ی دخترا حداقل توسط یه نفر دوست داشته شدن من همیشه تنها بودم 

بخدا جوونیم داره با این چیزا میره هیچ کار دیگه ای نمیتونم بکنم انگار فلج میشم با این افکار

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

خب برو بیرون برو کتابخونه باشگاه پارک پیاده روی کن بالاخره یکی هم فاز خودتو پیدا میکنی باهاش اشنا بشی

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برو بیرون برو کتابخونه باشگاه پارک پیاده روی کن بالاخره یکی هم فاز خودتو پیدا میکنی باهاش اشنا بش ...

من ۸ سال رفتم دانشگاه هیچ اتفاقی نیوفتاد حالا با باشگاه و کتابخونه پیدا میشه

منظورم علاقه و عشق و ازدواج بود

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

من ۸ سال رفتم دانشگاه هیچ اتفاقی نیوفتاد حالا با باشگاه و کتابخونه پیدا میشهمنظورم علاقه و عشق و ازد ...

فکر میکردم منظورت دوسته

توی اجتماع باش بیشتر

نگران نباش زندگی که توی عشق و اینا خلاصه نمیشه

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

فکر میکردم منظورت دوستهتوی اجتماع باش بیشترنگران نباش زندگی که توی عشق و اینا خلاصه نمیشه

ولی من نمیتونم تصور کنم تا آخر عمر تنها بمونم نمیدونم چرا خیلی این موضوع رفته رو مخم

ولی من نمیتونم تصور کنم تا آخر عمر تنها بمونم نمیدونم چرا خیلی این موضوع رفته رو مخم

چندسالته مگه؟

چه ربطی داره کی گفته قراره تا اخر عمر تنها باشی..خیلی از ادمارو میشناسم سن بالا ازدواج کردن 

چندسالته مگه؟چه ربطی داره کی گفته قراره تا اخر عمر تنها باشی..خیلی از ادمارو میشناسم سن بالا ازدواج ...

۲۶ سالمه

۲۶ سالمه

فکر کردم حداقل ۳۰ ۴۰ سالته بابا

چرا انقدر ناامیدی؟

توی اوج جوونیتی استفاده کن از این روزا

مدام منتظر شازده نباش اونم به وقتش اتفاق میوفته

فکر کردم حداقل ۳۰ ۴۰ سالته باباچرا انقدر ناامیدی؟توی اوج جوونیتی استفاده کن از این روزامدام منتظر شا ...

نمیدووونم چمه 

حس میکنم خیلی عجیبه که تا این سن هیچ کس نخواسته با من ارتباط بگیره

نمیدووونم چمه حس میکنم خیلی عجیبه که تا این سن هیچ کس نخواسته با من ارتباط بگیره

نه بابا چه عجیبی بخدا اتقدر بزرگتر از تورو میشناسم بالای ۳۰ ازدواج کردن

۲۶ که سنی نیست 

سعی نکن اصلا عیب و ایرادی رو خودت بذاری