2777
2789
عنوان

حرف بزنیم راجب همه چی

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بیب

من دارم ی شکست عشقیوفراموش میکنم اعتمادبنفسمم خیلی اومده پایین حس میکنم هیچکس ازمن خوشش نمیاد):بااینکه همه بهم میگن خیلی خوشگلی ولی باخودم فک میکنم این چ خوشگل بودنیه ک هیچکس نمیخادش😐دیگ سعی میکنم عاشق کسی نشموزندگی تنهاییموبگذرونم☹

🦋
من اصلا از پسرا بدم میاد  یعنی میدونی دوست ندارم نزدیک م باشن  مخصوصا لمس و دست دادن&nbs ...

نمیدونم ، منم دوس دارم‌ لمسم کنن و فکر کنم هر کسی هم خوشش نیاد ولی دیگه عادی حرف زدن فکر کنم بد نباشه

مامانم مریض شده میخوام برم پیشش ولی نمیذاره ...از طرفی هم بچه هام چکار کنم میترسم برم یهو بچه هامم م ...

منم اومیکرون‌گرفتم‌، بهتره ب خاطر بچه هات نری با تماس‌تصویری صحبت کن و اگر میتونی براش غذا بفرس و بزار تو آسانسور که خودت رو ب رو نشی