2777
2789
عنوان

حرف بزنیم راجب همه چی

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 44 پست
منم آهنگای اون دورانو گوش میدم یاد اونروزا میفتم هعی

انگارازاون موقه تاالان چندقرن گذشته 

دیگ ادمامثل اون وقتانیستن 

مهربون نیستن 

شادنیستن

کاش دوباره همه شادکنارهم زندگی کنیم(:

🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوبیا به ترسهای شدیدونامتعارف اطلاق میشه

اره در اون حد نیست که تا یه مذکر بیاد پیشم تشنج کنم 

اما واقعا یه احساس خیلی بد مثل اینکه ته دل آدم خالی میشه اونجوری دارم 

بعد اینکه من اصلا حتی تو این یک سال دست بابام رو لمس نکردم یا مثلا خوشم نمیاد تو چشم های بابام نگاه کنم

سلام بیب من دارم ی شکست عشقیوفراموش میکنم اعتمادبنفسمم خیلی اومده پایین حس میکنم هیچکس ازمن خوشش نم ...

سلام عزیزم ، میتونم درکت کنم ولی این‌مسئله ای که خیلی ها میگذروننش خودتو دوس داشته باش و ب عنوان ی تجربه بهش نگاه کن حتما میتونی بازم به ادم‌مناسب تری بری تو رابطه 

منم همینطور ؟ چرا ۱۷ سالگیت چطور بوده مگه؟

چون ۱۷ سالگیم وقتی داشتم گریه میکردم ی پسره با دوستاش اذیتم کردن از اون موقع باهاش آشنا شدم ولی دیگه قسمت نبود

درگیر عشق یکطرفه.  اون کس دیگه ای میخواد ک اصلا دوسش نداره منم ک دوسش دارم اما اون ......
سلام عزیزم ، میتونم درکت کنم ولی این‌مسئله ای که خیلی ها میگذروننش خودتو دوس داشته باش و ب عنوان ی ت ...

تجربه ی قبلیمم شکست خوردم☹کلانمیدونم چراازنظراحساسی بدشانسم هیچوقت ادمای درستی سره راهم قرارنمیگیرن حس میکنم تنهایی واسم بهتره 

🦋
انگارازاون موقه تاالان چندقرن گذشته  دیگ ادمامثل اون وقتانیستن  مهربون نیستن  شادن ...

دقیقا عزیزم

خیلی عوص شده همه چیز

کاش میشد🧡

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
تجربه ی قبلیمم شکست خوردم☹کلانمیدونم چراازنظراحساسی بدشانسم هیچوقت ادمای درستی سره راهم قرارنمیگیرن ...

خوب خیلی طبیعیه ما آدما اخلاقای مختلف زیادی داریم و همه معمولا تو رابطه ی اولشون همه چی درست پیش نمیره و هر چی پخته تر میشی بهتر میشه 

ولی منی که تا حالا رابطه نداشتم و برام‌ی جوریه نمیدونم باید چیکار کنم