2777
2789

الان ماه ۷ بارداری هستم.

همسرم سر عقد قول داد ک نصف خونش رو بزنه به اسمم و واقعا هم همین کار رو انجام داد.

دیروز داشت میگفت خانم همکارم تمام مهریه اشو بخشیده برای تولد همسرش.

ولی تو از این حرکتا نمیزنی.

منم گفتم درصورتی میبخشم که تو بریم محضر حضانت بچه رو بدی به من.

خیلیییییی ازم ناراحت شده.میگه تو حتما به جدایی فکر میکنی.

درصورتیکه اینجوری نیست.من فقط از روحس مادرانه و اطمینان خاطر خودم گفتم.

زندگیمون خوبه خدارو شکر و اصلا هیچ مشکلی هم باهم نداریم.

همسر از لحاظ شرعی پرداخت مهریه رو واجب میدونه و تا الان سالی یه سکه رو بهم داده.

الان مهریه من عندالمطالبه هست.میگه بیا حداقل بذار عندالاستطاعه.۷۰۰ تا سکه زیاده.

منم این شرط رو واسش گذاشتم ولی باهام قهر کرده و حسابی ناراحته.اما من اینو حق خودم میدونم.بنظرتون کوتاه بیام؟؟؟

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اون سکه رو بده نه شمابزن عندلاستطاعه والا ما ندیدم کسی مهریشو ببخشه مردا چرت زیاد میگن 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

من جات بودم همچین حرفی نمیزدم...میگفتم نوووووچ...عزیزم مجبور نیستی هرماه بهم بدی کههه...من خودتو زندگیمونو دوست دارم...حرف از حضانت بچه جالب نبوده.البته ایشونم نباید این حرفو میزدن

فقط من هیچ وقت این حضانت که خانم های نی نی سایت دنبالش هستن رو هیچ وقت درک نکردم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

همش فکر میکنه من دارم به آینده برای جدایی فکر میکنم.

با اینکه اصلا دلیلی برای جدایی نیست.چون خدارو شکر مشکلی تو زندگیمون نداریم.

من فقط این حق مادرانه رو ازش خواستم

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

وا بگو خدا میدونه همکارت واسه همسرش چیکار کرده که اونم مهریشو بخشیده...

بعدم اگه گفت تو به طلاق فکر میکنی که حق حضانت بچه میخوای بگو پس تو هم به طلاق فکر میکنی که میخوای مهریمو ببخشم🤷

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

مهریتونبخش این حرفای چرتوپرت هم ول کنید 

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

درک نمیکنم هدفتون چیه

که این بحثارو پیش میکشین

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.