الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا تو خونه تکونی باید چی کار کرد؟ من پرده هارو شستم کابینت هارو دوباره چیدم یخچال و تمیز ...
یخچال رو برفک زدایی کن.علاوه بر دستمال کشیدن .چون مصرف برقش میاد پایین وکارایی اش میره بالا عمر یخچالو زیاد میکنه...همین کارای که کردی جزیی از خونه تکونی هست .مرتب کردن کمدها تمیز کردن کابینتا داخل وبیرونش..شستن ملافه وپتو ها وفرش .گردگیری دیوارها .تمیز کردن لوستر وشیشه و...
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
من فقط اشپز خونه مونده 😁😁😁الان مثلا وسط اشپزخونه تمیز کردنم و اینجام 😂😂😂
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
مادرایی که دوتا محصل دارید😨😨😨😨😨😨😨😨 و روزی ۸ساعت حداقل سر کلاسید و بعد هم کلی درس و... ...
پسرای من خودشون دنبال کارای درسشونن کنکوری و هفتم
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)