2777
2789
من اصلا حال ندارم خستم حوصله ندارم چه فایده تمیز کنم شوهرم شلختس بدم میاد هی تذکر بدم تمیز نمیکنم دی ...

نه ولش کن اونو برای حال دل خودت انجام بده همیشه خودت رو دریاب تو این موارد ببین حال دلت با چی خوب میشه انجام بده من که همسرم تو خیلی موارد صفره ولی برای حال دل خودم انجام میدم مهمم نیست برام متوجهه بشه کارایی مثبتم رو یا نشه ....🥰🦋💞🌹

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیم عالی عزیز دیوارها رو چه جوری تمیز کردی خیلی سخته به نظرم میخوام در برم از نمیز کردنشون😂😂💞🦋 ...

آشپزخونه رو که با طی دسته بلندا شستم 😂یه شلنگ آبم میگرفتم انصافا تمیز شستم 

دقیقا تو خونه تکونی باید چی کار کرد؟ من پرده هارو شستم  کابینت هارو دوباره چیدم یخچال و تمیز ...

فقط دور خودمون چرخیدن شکنجه داره 😂😂😂🥰🤪💞🦋

بده همسر بکشه شامپو فرش بهدخودت فشار نیار 😂🦋🌹💞قدر عافیت بدونه کمک کنه

😂😂شوهرم خونه نیست کارا رو انجام میدم هر وقت میاد میگه کاری داری کمکت کنم دیگه اونوقت کار ندارم

وایی من پری روز از نبردبان نزدیک بود بی افتم خدا رحم کرد رفته بودم بالای یخچال تمیز کنم😂😂🦋🌹🤪

کلا خدا به خیر بگذرونه این خونه تکونی😅ان شاءالله بلا از همه دور باشه  🙏🌹

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
خونه ت

اهان ان شاالله تموم بشه حتما میرارم چند قسمت از خونه رو فعلا میخوام تغییر دکور بدم😂🥰😂🤪💞🦋

وایی امان از بچه ها ولی خدایی لذت داره الکی کمک میکنن انگاری بهشته بعد بهم‌میگن مامان دویت داریم کمک ...

ای جانم بسلامتی ایشالا بهترین سال عمرت باشه

صدا اگه صداس،خدا همون خداس،چرا همیشه حال ما بَده؟!
آشپزخونه رو که با طی دسته بلندا شستم 😂یه شلنگ آبم میگرفتم انصافا تمیز شستم 

وایی خدا بهم رحم کرد اگر از بالایی نبردمون می افتادم چی رفته بودم بالایی یخچال تمیز کنم😂😂😂🤪💞🦋

کلا خدا به خیر بگذرونه این خونه تکونی😅ان شاءالله بلا از همه دور باشه  🙏🌹

آره بخداا دیگه عمراا برم بالاش می افتم  خودمو بدبخت میکنم🤪😂🥰🦋💞

ای جانم بسلامتی ایشالا بهترین سال عمرت باشه

ای جاااانم ممنونم همچنین امیدوارم واقعا بهترین روزها در انتظار همه ما باشه💞🙏🥰🦋🌹

😂😂هواست باشه خیلی خطرناکه بلندی میری بگو همسرت کمکت کنه

وایی به اون باشه میگه تو رو خدا اخر هفته نمیدونم کی میخواد بیاد این آخر هفته خدا میدونه از کی هست بهم گفته😂😂😂🥰🦋💞🌹