2777
2789
ن بابا ناراحتی نداره هنوز کــــــــــلی وقت هست  من هر سال پونزدهم شروع میکردم  بچه دار ...

وااای عزیزم تازه امضاتوخوندم. هزار ماشاا‌..بهتون🤩😘😘😘💙💙💙💙💙 عزیزم دختر من مشکل پای پرانتزی و عقب زدگی زانو و نرمی استخوان داره و قد ش کوتاهه. باید امپول رشد بزنه سه ماه اینده.     برای شروع چه رشته ای ثبت نامش کنم باشگاه که به قد و محکم شدن استخون هاش کمک کنه؟  ۷/۵سالست. تحت درمانه

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
ممنون گلم بابت انرژی مثبتت😘❤💙

عزیز دلی🌹

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم دو سالششه خیلی سته. وقتی وسیله میریزم بیرون نمیزاره جمعشون کنم. به سختی انباری و کابینت و یه ...

آفرین دمت گرم بازم خوب پیش رفتی وقتی خوابه انجام بده هول هولی انجام دادنم عالمی داره😂😂

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
منم اتاق پسرم و تموم کردم  کمدای اتاق خودمونم تمیزه  داخل کابینتارم تمیز کردم،،دیوارای آ ...

امان امان از دست بقیه کارا 😂🦋💞

همسر کمک کنه خیلی عالیه 

وااای عزیزم تازه امضاتوخوندم. هزار ماشاا‌..بهتون🤩😘😘😘💙💙💙💙💙 عزیزم دختر من مشکل پای پرانتزی و ...

سلام ب روی ماهت

اول بگم ک چیز خاصی نیس ایناییک گفتی همشون کاملا درست میشن پس نگران نباش

اگه ببری جایی ک مربی مدرک اسیب شنلسی ورزش و ورزشهای درمانی داشته باشه ک عالیمیشه

و اینکا حتما مربی خصوصی براش بگیر ک بهش برنامه بدن و رهاش کنن ب حال خودش ک دقیقا تمیرن ها رو با حرکت درستش انجام بده ک نتیجه عالی بگیره

ر نظر من ژیمناستیک ورزشهای کششی تعادلی خیلی براش مفیده

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
اشپزخونمو تموم کردم با اتاق خوابمون و انباری  فقط مونده سالن دیگه که فردا مرتبش میکنم😉😀😁

سالن بزرگ خوبه کوچیک انگاری هر کاری میکنی تنوع نمیشه حالا میخوام آخر هفته تغییر دکور بدم ببینم میشه بزرگتر نشون بده😂💞🌹😂به زور بزرگش کنم سالن

ازه دیتی نداشتم  ماشبنی ریختم  نیم ساعت تقریبا خیسوندم ولی زیادم نمیزیرم چون زیاد کثیف ن ...

طفلی قدیمی ها لحاف به اون ینگینی میشستن چقدر سخت  به یلامتی باشه عزیزم🥰🦋💞🌹

جالبه استارتر فقطکامنتای منو ندید. 😂😂😂

من از بهمن شروع کردم مرتب و تمیزکردن کمد و کابینت ها.دیگه امروز تموم میشه.فقط روزای اخر دوباره کابین ...

خیلیم عالی عزیز دیوارها رو چه جوری تمیز کردی خیلی سخته به نظرم میخوام در برم از نمیز کردنشون😂😂💞🦋🌹

😂اره من باردارم هر روز یکم انجام میدم بخاطر همین کارم طول میکشه ولی سختی کارم شامپو فرش کشیدنه متنف ...

بده همسر بکشه شامپو فرش بهدخودت فشار نیار 😂🦋🌹💞قدر عافیت بدونه کمک کنه

سلام ب روی ماهت اول بگم ک چیز خاصی نیس ایناییک گفتی همشون کاملا درست میشن پس نگران نباش اگه ببری ج ...

مچکرم فدات بشم. چه انرژی مثبت خوبی داری عزیزم. ارومم کردی🤗🤗🤗ممنونم از توضیحات عالیت.یک دنیا سپاس دوست خوبمممم😘😘😘😘

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
من آذر ماه خونه تکونی کردم، فرشهاو ... رو همه رو شستیم و دیوار شویی و ....کردیم، دو هفته مونده به عی ...

خیلیم عالی ولی این شیطونها مگه میزارن 😂🤪🦋💞

مچکرم فدات بشم. چه انرژی مثبت خوبی داری عزیزم. ارومم کردی🤗🤗🤗ممنونم از توضیحات عالیت.یک دنیا سپاس ...

فدای تو نفسم 

خوشالم ک باهات اشنا شدم ماه بانو

من هرماه خونه تکونی دارم.  فقط یه سوال ظرفای تو کابینتم میشورین؟

من دروغ نگم💞🦋🥰  نه فقط دکوری هامو شستم دست ندارم همه ظرفها رو بشورم خدایی کابینتم کلا کم دارم جا به جایی ظرف ها سختمه