2777
2789
عنوان

بنظرتون حق دارم بابت این ظلمی ک شده دلم بشکنه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 64 پست
خب حتما حقوق همسرت اونقدر نبوده و تو از کجا میدونی با پول شوهر تو وسایل عوض میکردند  عزیزم همی ...

برای اینکه تا همسرم میلیونی پول میداد میدیدیم وسایل خریدن و میگن پول نداریم

حسود نیستم ولی ناراحت میشم برای همه گرفتن الی من 

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 

دقیقا بگو دردت چیه ؟                                                                                                                           شاید اون موقع نداشتن الان دارن برا جاریت خریدن چرا داری آتیش نفاق و دشمنی روشن میکنی ؟             کینه الکی به وجود میاری حالا فردا جاری بیچاره هر کاری کنه شما بهش بدبینی و همش باهاش کنتاکت داری .                                                                                                                                              خودت میگی الان کلی طلا داری خب بشین به زندگیت برس به دیگران چیکار داری آخه ؟                                   چرا همش چشمتون به زندگیه بقیه هست آخه ؟                                                                               حالا جاریت دکترا داشت یا یه کتابخونه پره کتاب داشت میرفتی دکترا بگیری یا کتاب بخری ؟                         یا فقط طلاهاش برات مهمه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اینکه تا همسرم میلیونی پول میداد میدیدیم وسایل خریدن و میگن پول نداریم حسود نیستم ولی ناراحت م ...

تو خودت برا خودت بگیر و از کسی متوقع نباش 

میدونم ناراحتی ولی واقعا کاری نمیتونی بکنی چون اینطوری فقط ذهن و فکر تو درگیر میکنی و شوهرت عصبی ولی اگه برات مهم نباشه و ناراحت نشی خودت راحت میشی و شادتر زندگی میکنی 

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰
دقیقا بگو دردت چیه ؟                       &n ...

اول اینکه درست صحبت کن دوما اینکه درست بخون بعد نظر چرت بده من میگم اون زمان همسره من کل کارکردشو میداد ک مامان برای من طلا بخرید اما اونا برای خودشون خرید میکردن و من با سرویس بدل عروسی گرفتم و کلی چیزای دیگه فقط طلا نیست ک من میگم چرا فرق میزارن پوله ما پول نبود درضمن همسر من حقوقش بالا بود 

طلاهاییم ک گرفتم بعد از چهارسال گرفتم اونم کلی بدبختی کشیدیم گرفتم چشمم ب زندگی بقیه نیست من از بی ارزگی شوهرم و سو استفاده مادرشوهرم ناراحتم

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
اول اینکه درست صحبت کن دوما اینکه درست بخون بعد نظر چرت بده من میگم اون زمان همسره من کل کارکردشو می ...

سند دارین که پول شوهرتونو خرج چیزای دیگه کردن ؟                                                                             چرا شوهرتون اعتراضی نکرده ؟                                                                                                           ارزشه هر کسی به فهم و شعورش هست به طلا نیست                                                                             خدا رو شکر که الان همه چی دارین فرق بزارن اونا هم شخصیت خودشون رو نشون میدن الان شما اعتراض کنین آدمه بده شما میشین خود دانید