2777
2789
عنوان

بنظرتون حق دارم بابت این ظلمی ک شده دلم بشکنه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 64 پست
عزیزم نمینداختی.این همه عروس هستن یا چیزی نمبندازن یا ی زنجیر نازک میندازن.چه اهمیتی داره

!۱۸سالم بود نفهمیدم اگه الانم بود نمینداختم

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
جلو خانوادم خار شدم روز عروسیم رفتن بدل گرفتن برام ای کاش نمینداختم

باورت میشه خانواده شوهر من جز یه نشون و یه حلقه دیگه هیییییییچ طلایی به من ندادن؟

مامانم برام سرویس طلا خرید 

الهی دخترشو به خاری عروس کنه 

من فقط به این فکر میکنم که باشم و ببینم هر کاری با من کرد با دختر کوچیکش بکنن الهی 

خودشم ببینه و بفهمه که نتیجه رفتارشو با من داره میبینه 

مادرشوهر من یه گداست . 

همه چیزش به گداییه 

مهمونی میره ولی مهمونی نمیده با اینکه بچه بزرگ خانوادس

فقط کادو میگیره که پس نمیده اگرم بده به گدایی میده.

حالم ازش بهم میخوره 

فقط جیبشو سفت چسبیده

سر همین گدا صفتیاش زندگیش نزدیک بود بره رو هوا ، آتیش برداشت زندگیشو 

با خودم میگفتم کاش بفهمه که وقتی نخواد خرج کنه از پهلوش در میاد ، لااقل شل کنه از این ب بعد دیگه 

ولی چشمم آب نمیخوره اصلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شانس دارن

اره نمیدونم چطوریاس :( 

به من یه انگشتر هم‌نخریدن . به جاریم کلیییی النگو و سرویس و ...یه ماشین هم خریدن انداختن زیر پای برادرشوهرم .

برادرشوهرم بزگتره . پسردوستن خانواده شوهرم .

به شوهرم و من هیچی ندادن . شوهرم کلی بهشون میرسه .‌تموم حل مشکلاتشون با شوهر منه :(   

شانس فقط :(‌

یکیم ادم خوب رو ملت قبول ندارن .‌ بزن دهنشون  تا برات بمیرن .  ابروشونو ببری سخن چینی کنی . برنی دهنشون .‌

هرهر مسخرشون کنی بخندی .‌میشی  نور چشمشون .

جاریم اینطوریه :( 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

باورت میشه خانواده شوهر من جز یه نشون و یه حلقه دیگه هیییییییچ طلایی به من ندادن؟ مامانم برام سرویس ...

برای منم ای کاش کلا گدا بود 

اما اون فقط برای من گدا بود

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
اره نمیدونم چطوریاس :(  به من یه انگشتر هم‌نخریدن . به جاریم کلیییی النگو و سرویس و ...یه ماشی ...

اره بخدا من خلای گیج و سادم و متاسفانه ساده بودن خصلتمه و از ته قلبم برای خودم متاسفم ک یکم سیاست ندارم

ما اوایل عروسیم خیلی بی پول بودیم اما الان وضع مالیمون عالیه و دست و بالم پره طلا از این ناراحتم جلو ...

مثل مامان من 🙂💔

ولی اشتباه اون رو تکرار نکن 

نشین هی غصه بخور چرا این کار نکردن 

چرا به من ندادن 

چرا فلان 

اول زندیگی حتی مامان من اون سه تا النگویی که به اسم خودشون داده بود مادربزرگم درحالی که بابام خریده بود 

مجبور شدن بفروشند  حتی طلاهایی که خانواده مادریم داده بود 

پول تالار فیلم بردار 

آشپز ،آرایشگاه و.... همه رو خودشون بدن 

سخت جون کندن تا تونستن بیان بالا 

و پدربزرگ مادریم اوایل خوراک و... این جور چیزا بهمون کمک می کرد 

چرا الآن که دارید رنگ خوشبختی رو می بینید و دستتون به دهنتون می رسه با حرفای چرت اذیت کنید و غصه گذشته بخورید 

الآن خوب بپوش ،بگرد ،ورزش کن به پوستت برس ،طلا بخر 

به نیازمندان کمک کن و...از کسی هم انتظار نداشته باش

با اونا هم گله مندی نکن 

یه شب بشین به شوهرت بگو  مرسی از این که از همون اول روی پای خودمون بودیم و خودمون همه چیز رو ساختیم و جا نزدیم 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
یه بار میگی اون موقع حقوق شوهرت عالی بود بعد میگی وضعمون اون موقع خوب نبود پارادوکس داره حرفهاتون&nb ...

حقوقش خوب بود اما تمام حقوقشو میداد مادرشوهرم تا برام طلا بخرن ک ما هیچی ندیددبم و شوهرم عروسی رو خودش گرفت و انقدر قرض کرده بودیم برای ی عروسی زپرتی ک دستمون خالی بود و فقط قرض میدادیم

!۱۸سالم بود نفهمیدم اگه الانم بود نمینداختم

استارتر تو تنهایی خودت شوهرتو روشن کن تا بفهمه چون مردا در بند این حرفا نیستن 

اما مستقیم به مادرشوهرت نگو و شوهرتم نره مستقیم بگه 

دیگه جلوی دست شوهرتو بگیر نذار بهشون پولی بده 

اگرم پولی چیزی خواستن بگو شوهرت بگه بره از همون عروس و پسری بگیره که بهشون اون همه طلا داده 

خودتم تو تنهایی به مادرشوهرت تیکه بنداز ، مستقیم گله نکنی ها فقط تیکه بنداز ، اما جلوی کلی احترامشم نگه دار  که اگرم رفت به دیگران گفت تو تیکه انداختی یا چی گفتی کسی باور نکنه 

سیاست داشته باش

مثل مامان من 🙂💔 ولی اشتباه اون رو تکرار نکن  نشین هی غصه بخور چرا این کار نکردن  چرا ...

الان کلی طلا دارم نمیدونم حالمو میفهمی یا نه میگم چرا جلو خانوادم منو خار کرد بماند ک چقدررر سختی کشیدیم ما

استارتر تو تنهایی خودت شوهرتو روشن کن تا بفهمه چون مردا در بند این حرفا نیستن  اما مستقیم به م ...

ادمی ک خودشو زده بخواب رو نمیشه بیدار کرد الان یکی گفت بهشم بگی هزارتا بهونه میارن فقط از این ب بعد بی محلی میکنم

اره بخدا من خلای گیج و سادم و متاسفانه ساده بودن خصلتمه و از ته قلبم برای خودم متاسفم ک یکم سیاست ند ...

ساده نباش .

من و به مهمونی و عروسی و... دعوت نکردن خانواده شوهرم 

جاریم بود در همشون :(‌

منپ‌ناراحت شدم‌.‌گفتن دعوتت کردیم شوهرت نگفته بهت :( 

اخه زنگ نزدن که بهم .

منم‌نرفتم‌. طول کشید . کل فک و فامیل و درو همسایه بهشون حرف گفتن زدن تو روشون که عروس کوچیکت هیچ‌جا نیست عروس بزرگت هس .‌نرفتم .‌ حتی عروسی دخترای خواهرشوهرم نرفتم . هیچیشون پامو نذاشتم . فاصله خونمون ۲۰ دقیقه راهه .‌

اخرش بار بعد چندین ماه  چندروز قبل رفتم سر قبر پدرشوهرم .‌از اونجا خواهرشوهرامو بردیم‌گذاشتیم خونه مادرشوهرم .

مادرشوهرمو منو دید دوید دستمو گرفت بوسید نذاشتم ؛( 

نیم ساعت نشستم برگشتم‌. جاریم زنگ زد بیا شام من شام میپزم  :( 

اینطوری دیگه 

البته خانواده شوهر من  این رفتارو کردن .

ببین خانواده شوهر تو رو چی حساسن دس بزار رو اون مورد 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان کلی طلا دارم نمیدونم حالمو میفهمی یا نه میگم چرا جلو خانوادم منو خار کرد بماند ک چقدررر سختی کش ...

بله می فهمم مادر من بعد سال ها زندگی مشترک 

هنوز زمانی که تازه عروس بود و عقد رفته خونه خدابیامرز

مادربزرگم داشتن شام می خوردن حتی تعارف نکردن گفتن بره خونه خودشون غذا بخوره 

بله می فهمم چون مادربزرگم برای همون سه تا النگو قهر کرده بوده و از طلا فروشی اومده بیرون و عموهام دعوا کردن با بابام چرا می خرید 

آره می فهمم چون یه تیکه وسیله به بابام نداد خانواده اش اما برای زن عموم کلی طلا و جشن عروسی فلان و... حتی برای به دینا اومدن بچه هاش سکه برد ولی دیدن من نیومد 

مادر من هم شخصیتش خورد شد و پایین اومد  الآنم حتی بازم اونا در حال کندن و اذیت کردن مامانم  و خانواده اش هستن 

ولی نذار با این چیزا بهم بریزن تورو 

تو زمانی خار می شی که خوشخبت نباشی و با همسرت دعوت کنی و آرامشت رو بهم بریزی  و بینتون اختلاف بیوفته 

پس سعی کن خوشبخت بشی جوری  که از این که چرا بیشتر از توجه نکردن بهت ،پشیمون بشن 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
بله می فهمم مادر من بعد سال ها زندگی مشترک  هنوز زمانی که تازه عروس بود و عقد رفته خونه ...

اره دقیقا باید عین حرف تو عمل بشه .

طودی پیشرفت کنی  و خودتو بالا بکشی 

انگار خانواده شوهر نداری .

میوفتن دنبالت 

تو اصلا نمیخونی نظرم میدی  میگم همسر من حقوقشو اون زمان میداد مادرشوهرم برام طلا بخرن اما هیچک ...

خب حتما حقوق همسرت اونقدر نبوده و تو از کجا میدونی با پول شوهر تو وسایل عوض میکردند 

عزیزم همین خصلتی که میگی نداری خیلی به ضررته و حسادت اصلا خوب نیس اصلا چه ارزشی داره طلا که اینطور میگی 

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰