2777
2789
عنوان

کادو بخرم یا نه

204 بازدید | 20 پست

بچه ها همسرم خسیسه  و البته خساست برا منو خودشه بیشتر و همیشه بهانه داره برا خریدن چیزی .حالا  امسال سالگرد گفت وای من خستم نمیتونم فلان توام نخر منم نمیخرم.منم نخریدم .روز زن هم گفت یه کیف سفارش بده برا خودت که نکردم چون برا مامانش ۴تومن چیزی خرید برا خواهرش ۳تومن خونه نویی داد  و برا بچه خواهرشم ۶۰۰تومن   تو همون ماه به من گفت تا ۵۰۰کیف بخر .یعنی من از یه طفل ۲ساله کمترم .ولنتاینم یه عروسک خرید منم نخریدم هیچی  روز مرد م منم گفتم برا خودت تا ۲۰۰جوراب سفارش بده که نداد . تولدمم پارسال یه عروسک خرید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بده اینطوری مرد باشه😓😓

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
😑😑رو اعصابمه .ببین برا خودش و منه ها تازه واسه مامانش گفت کمه کم خریدم 

ای بابا 

😑 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
ای بابا  😑

بخرم یه عروسک یا نه ‌‌؟البته  عروسکی که خریده بود شاید دو تومن قیمتش بود ا اما فقط یه عروسک بود تولدم😑😑😑 حالا منم یه خرس بخرم ۶۰۰ ۷۰۰براش تلافی یا کلا نخرم

حالا تو یچیز بخر حتی اگه شده باشه کوچیک تا خودش شرمنده شه

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

ببین اگه بخوای چیزی نخری شوهرت همین جوری پیش میره برای بقیه خرج میکنه و تو هیچی اصلا فکر نکن دو سال دیگه پشیمون میشه با خودش میگه وای چکار کردم در حق زنم ابدا این فکر رو نکن باید سفارش میدادی و کم کم قیمت چیزهایی رو که سفارش میدادی بالا میبردی باید کم کم بقیه برن کنار 

والا نمیشه یه دفعه خواهر و مادر و زد کنار مطمئن باش وقتی دوبار خواهرش براش کم گذاشت (البته اون موقع خیلی ریز باید بگی که تو اینقدر و فلانی اینقدر) اون وقت خودش نم نم میفهمه ولی تو نکش کنار بعدشم توی طول سال ریز ریز بزار خرجت کنه

ببین اگه بخوای چیزی نخری شوهرت همین جوری پیش میره برای بقیه خرج میکنه و تو هیچی اصلا فکر نکن دو سال ...

ببین  نه مناسبتا برا من این شکلیه وگرنه بگم  یه چی دیدم یه تومن بده بخرم اونم بپسنده میخره ها . یا گاهی یه چی گرون شده من بیخیال شدم اون بزور خریده .اما همه مناسبتا  میگه من بلد نیستم  من نمیتونم .حالا نمیتونست طلا بخره