2777
2789
عنوان

کادو بخرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 20 پست
احسنت

نه اخه نخرم میفهمه من میدونم میفهمه .من نه دعوا کردم نه گفتم چرا فقط عین خودش برخورد کردم .میدونم الانم هنوز میگه اشتباه کردم کاش یه کیف خودم برات سفارش میدادم به تو نمیگفتم

بخرم یه عروسک یا نه ‌‌؟البته  عروسکی که خریده بود شاید دو تومن قیمتش بود ا اما فقط یه عروسک بود ...

بخر ولی زیاد مثل خودش هزینه نکن

نذار روابطتان سرد بشه عزیزم اون اینطوریه ولی تو میتونی یادش بدی 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخر ولی زیاد مثل خودش هزینه نکن نذار روابطتان سرد بشه عزیزم اون اینطوریه ولی تو میتونی یادش بدی&nbs ...

بابا ما الان ۱۳ساله باهمیمم .۹سال دوست بودیم فقط .اخه چیو یاد بدم ذیگه . منم نظرمه یه  بالشت عروسکی بخرم بهش بدم با یه کیک .از یه طرفم دوس ندارم بدم هیچی .نمیدونم

بابا ما الان ۱۳ساله باهمیمم .۹سال دوست بودیم فقط .اخه چیو یاد بدم ذیگه . منم نظرمه یه  بالشت عر ...

همون کیک کافیه خودتم میخوری خخخ

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
ببین  نه مناسبتا برا من این شکلیه وگرنه بگم  یه چی دیدم یه تومن بده بخرم اونم بپسنده میخره ...

خوب چه بهتر دوهفته قبل مناسبت به روی خودت نیار یا یه هفته بعدش ببرش خرید وقتی خرید بهش بگو اینو میزارن پای فلان مناسبت 

احتمالا شوهرت از اینکه به قول معروف تو عادت کنی (همین چرت و پرت هایی که مردا میشینن با هم بلغور میکنن) بعد اگه یکبار نخرید تو قاطی کنی و از این خرفا میترسه وکر نه خرج کردنش خوبه که 

تو هم سرش شیره بمال قبل و بعدش بخر بگو این به مناسبت فلان روز یا میزارن پای حساب فلان

خوب چه بهتر دوهفته قبل مناسبت به روی خودت نیار یا یه هفته بعدش ببرش خرید وقتی خرید بهش بگو اینو میزا ...

نه در کل من به نسبت درامد همسرم خیل کم خرجم و کم خرج میکنه خساستش اونجوری نیست بگم نمیخره و نمیخوریم اما خیلی با دقت و حسابگرانه اس .من اخلاقم بده دوس دارم کادو بگیره اون نه من بگم ‌.اره باید زوری بگیرم