2777
2789
عنوان

دکتر نوشین سنگول خدا ازت نگذره

4100 بازدید | 58 پست

من چهار ماه پیش رفتم میلاد و این از خدا بیخبر منو زایمان کرد ، بماند که خودشو ماما ها چقد سگ بودن ، تو شرایطی که لازمه هم دردی بشه با مادر ، خیلی بد برخورد کردن دعوام میکردن میگفتن گریه نکن 😑میگفتم درد دارم خوب میگفت دروغ نگو !!! انقد با مشت کوبید به واژنم که حس میکردم رحمم جا ب جا شد ، بعد نمیذاشت ماسکمو دربیارم تو‌اتاقی که هیشکی نبود و همین باعث شد حالم بد شد و هرچی دکتر و دستیارش رو صدا میکردم میگفتم حالم بده نفسم بالا نمیاد چشام سیاهی میره اهمیت نمیدادن و حرف میزدن باهم تا یه پرستار اومد یهو مانیتورو دید اکسیژنم پایین اومده هول شد اکسیژن زد داد زد نفس بکش تا دکتر به خودش اومد و تازه فهمید سر بچه داره میاد و یادش افتاد منو ببره اتاق زایمان ، با سر بچه منو راه برد و میگفت زور نزن که تازه وسایلو اماده کنه و استریل کنه!! بچه که اومد سرش کبود بود و خدا رحم کرد ، بخیه هم بدون بی حسی بخیه زد اونم به بدترین شکل😞  و چون بدجور و جای نا مناسب رو برش داده بود سر سه روز بخیه ها باز شد و‌عفونت کرد و تا دوماه افسردگی داشتم و نمیتونستم راه برم. الان بعد چهار ماه هنوز خوب نشده و یسره درخال دکتر رفتن هستم که درنهایت گفتن چهار پنج تومن باید بدی براترمیم که کاش همونو از اول میدادم میرفتم خصوصی دکتر خوب ، هنوز درگیر زخم ها هستم و نمیتونم حتی برم میلاد برا شکایت فقط واگذارش میکنم به خدا و حلالش نمیکنم و امیدوارم اینو بخونه . اینارو نوشتم که کسی دیگه مثل من نشه .کاش میشد ازش شکایت میکردم😞😞

خدایا شکرت  

احیانا اون سنگول شنگول نبود؟

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه قدر از دکترای زنان میلاد بدم میاد 

من یه باز از درد کیست داشتم میمردم یعنی بیهوش شده بودم 

بعد دکتره منو ویزیت کرد فقط یه مسکن معمولی نوشت 

در صورتی که من با سرم و شیاف هم حتی آروم نمی‌شدم  

بعد رفتم یه بیمارستان خصوصی دکترم گفت سریع باید عمل شی و الا کیستت میترکه 

یعنی سطح سوادشون صفره

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

دوست منم دوسال درگیر بخیع هاش بود گفتن ده تومن بده از داخل ب بیرون ترمیم کنیم میگه ایکاش از اول همون میدادم سزارین

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

آره دیدمش ولی انتخابش نکردم منو آتوسا عزیز خانی زایمانمو انجام داد الهی بره از دو عالم خیر ببینه با اینکه ۴ صبح بود بهترین رسیدگی برام انجام دادن گاز بی حسی همه چی

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
لااقل برو تو سايت هايي كه نوبت ميزنن و تبليغشو ميكنن تو نظرات بگو كه تو زايمان چطور شدي 

من رفتم واسه ملیحه کنعانی خیر ندیده نوشتم اصلا ثبت نشد انقدربدجنسن میدونن چی رو ثبت کنن، من قراربود بااین کنعانی زایمان سزارین کنم ازاد قبول نکرد انقدربدجنسن، منم رفتم پیش بنفشه محسنی رجایی دکترم خصوصی  با بیمه خودم قبول کرد سزارین اول انجام داد تو بیمارستان دولتی راضی بودم  آنقدر خوب بود خیر ببینه 

برو نظام پزشکی هم ازاخلاقش وهم از رسیدگی که نکرد شکایت کن تواون بیمارستان نرو ریس بیمارستانم با دکتراش هم دستن،من رفتم پیش ریسش شکایت دکتر کردم انگار نه انگار توماه 8 بودم، برو مستقیم کلانتری بهت بگن چیکارش کنی پدرتو درآورده فردا یک بدبخت دیگرو اذیت میکنه 

خیلی دکتر داغونیه 

شکایتم کنی بجایی نمیرسی 

خواهر منو برد اتاق  زایمان بعد ۲ساعت فهمید اشتباه بردن طبیعی خواهرم تا ۶ماه درد داشت 

دکتر افتضاحیه حیف اسم دکتر نتونست تشخیص بده لگن خپاهرم کوچیکه چقدر اذیتش کردن

تو خدارو داری پس مهم نیست بندش چیکار میکنه و چی میگه🙃😊https://harfeto.timefriend.net/16252118144977