2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی و بهم خوردن هورمون

| مشاهده متن کامل بحث + 2121 بازدید | 22 پست
وای از اورزانسی من دوماه پیش خوردم بعد که پریود شدم تا یک ماه خونریزی شدید داشتم کلی سونو و ازمایش ا ...

یعنی این قرصا باعث ایجاد کیست میشه ؟

بِه از این چه شادمانی🥰✨ که تو جانی و جهانی 😌❤️
خیلی بده این قرص ها خیلی عوارض داره رو بدن هورمون بدنت تا چند روز به هم میریزه.تا پریود بشی خونت کمه ...

مرسی از لطفتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی این قرصا باعث ایجاد کیست میشه ؟

نه که همه اینجور شن من اینطور شدم ولی واقعا داعون شدم کم خونی شدید گرفتم الان نمیتونم از جام بلند شم همش صعف دارم و سرگیجه اول بهم مفنامیک اسید و ترنسید داد ولی تاثیر نداشت شما اگه لکه میتونی مفنامیک بخوری تا قطع شه 

نه که همه اینجور شن من اینطور شدم ولی واقعا داعون شدم کم خونی شدید گرفتم الان نمیتونم از جام بلند شم ...

مرسی منم خیلی اذیتم زیر دل و کمرم درد می‌کنه 

الان میخورم ببینم تغییری می‌کنه یا نه

ب خاطر قرص ها هیچی بعد یکی دوماه باز مثل اول مبشی

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

مرسی از راهنماییتون عزیزم. فقط یه سوال . این خونریزی پریودم محسوب میشه ؟؟ یا باید منتظر پریود ...

این پریود اصلی گلم فقط زنانش بهم ریخته و باید منتظر منظم شدنش باشی رو تقویم علامت بزن خواهش میکنم خانومی 

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید