2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی و بهم خوردن هورمون

2114 بازدید | 22 پست

سلام خانوما.

من حدود ۱۰/۱۵ روز پیش قرص اورژانسی خوردم.دو هفته مونده بود به موعد پریودم اما بعد از ۴/۵ روز خونریزی پیدا کردم.ولی مثل خونریزی پریود نبود خیلی کم بود. الان با وجود گذشت ۷ روز باز خونریزی دارم. کمه اما قطع نمیشه. باید چیکار کنم ؟؟

بِه از این چه شادمانی🥰✨ که تو جانی و جهانی 😌❤️

کیست داری؟

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا روش جلوگیریتونو مطمعن نمیکنی آخه

روش جلوگیری مطمئنی داریم اینبار اینطوری شد بعد از ۳ سال این بار خوردم که اینجوری شد 

قرص اورژانسی مریود بهم میزنه عادیه بعد یه ماه باز منظم میشی فقط سالی دوبار مجازه اورژانسی بخوری یادت باشه 

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
 همسرم مطمئن بود اما من شک داشتم. حالا چطوری باید مشکلمو حل کنم؟؟

خیلی بده این قرص ها خیلی عوارض داره رو بدن هورمون بدنت تا چند روز به هم میریزه.تا پریود بشی خونت کمه و تا هفت روز ادامه داره نگران نباش.اگه زیاد شد برو دکتر

منم‌ماه پیش خوردم

سوم وپنجم ماه قبل

۱۳ خوتریزی کم ونشانه اینکه تخمک بارور نشده بود بدون درد رحم وعلایم پریودی تا چند روز لکه بینی

مجدداز هفته قبل اواخر هفته لکهببنی اینا

وخونریری پریودیم ۳۰ شد پریود اصلی  درصورنی که کلا سیکلم ۵ روز زودتر هست

چون۲۹دی اخرین پریودیم بود

اینایی که گفتی طبیعی هست

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

قرص اورژانسی مریود بهم میزنه عادیه بعد یه ماه باز منظم میشی فقط سالی دوبار مجازه اورژانسی بخوری یادت ...

مرسی از راهنماییتون عزیزم. فقط یه سوال . این خونریزی پریودم محسوب میشه ؟؟ یا باید منتظر پریود اصلی باشم 

کی قطع میشه 

وای از اورزانسی من دوماه پیش خوردم بعد که پریود شدم تا یک ماه خونریزی شدید داشتم کلی سونو و ازمایش اخر دکتر گفت کیست هورمونی داری گفت بخاطر این قرصه از عوارضشه دارو داد تا قطع شدم و فعلا باید دارو بخورم 

منم‌ماه پیش خوردم سوم وپنجم ماه قبل ۱۳ خوتریزی کم ونشانه اینکه تخمک بارور نشده بود بدون درد رحم وع ...

مرسی عزیزم از کمکت خیلی لطف کردی

خیلی بده این قرص ها خیلی عوارض داره رو بدن هورمون بدنت تا چند روز به هم میریزه.تا پریود بشی خونت کمه ...

من مجبور شدم

تو رابطه صیغه بودم

ولی دیگه نمیخوام ادامه بدم باهاش

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم