2777
2789

فسقلی من ۵ سالشه بردمش واسه سنجش گفتن تنبلی داره ادرس دادن برم اپتومتریست گفتن یه چشمش نمره داره ۱.۷۵ باید عینک بزنه بعد پیگیری بشه سه ماه بعد ببرمش کم کم یه چشمش که سالمه رو ببندم تا این یکی خوب بشه گفتن احتمالا خوب بشه تا بزرگسالی ولی بردمش متخصص چشم پزشکی گفت از نظرمن عینک نمیخاد فقط دوماه بعد دوباره بیارش واسه معاینه بچه ها بزرگ میشن نمره چشمشون خوب میشه حالا من موندم به حرف دکتر عینک نگیرم یا محکم کاری کنم از اپتومتریست عینک بگیرم تا خیالم راحت باشه

خدایا مسافر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دکتر دیگه ببرش

این وسطا یه اپتومتریست دیگه هم بردمش😁اون میگفت یه چشمش دو یکیش نیم🤦‍♀️گیج شدم بدترکلا دکترا زیر ۷ سال قبول نمیکنن واسه ویزیت باچه بدبختی از یه دکترخوب وقت گرفتم بردمش

خدایا مسافر 
این وسطا یه اپتومتریست دیگه هم بردمش😁اون میگفت یه چشمش دو یکیش نیم🤦‍♀️گیج شدم بدترکلا دکترا زیر ۷ ...

زیر 7 سال چرا قبول نکنن

من دخترم دوسال و نیمشه بردمش خود دکتر برای انحراف و تنبلی معاینه کرد بعد گفت برای نمره ی چشم بیارش فقط بیمارستان چون تو مطب دستگاهشو ندارم منم نبردم بیمارستان چون الودس

خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍

من دخترم چشم راستش 2نیم هس فقط و تنبلی هم داره اون چشمش سالمه 

از 5 سالگی میزنه حدود 5 ساله داره میزنه 25 صدم اومده پایین چون مداوم استفاده میکنه واسه تنبلیش هم خیلی بستم چشمشو ولی هنوز بهتر نشده 😢😢

به نظرم عینک حتما بزنه 

تو 18 سالکی نمره چشم فیکس میشه ولی تو بچگی نزنه به نظرم بدتر بشه 

1/75 هم کم نیس باید استفاده کنه عزیزم

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
من دخترم چشم راستش 2نیم هس فقط و تنبلی هم داره اون چشمش سالمه  از 5 سالگی میزنه حدود 5 ساله دا ...

عزیزم من که بردم تنبلی و انحراف نداشت بنظرت ببرمش بیمارستان برای نمره ی چشم؟ 

خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍

زیر 7 سال چرا قبول نکنن من دخترم دوسال و نیمشه بردمش خود دکتر برای انحراف و تنبلی معاینه کرد بعد گف ...

وااا ببرش دوتا ماسک بزن ببر 

دختربچه اس بدتر میشه عزیزم تا کی میخوای صبر کنی من بودم میبریم منم دخترم تنبلی داره چشم راستش چندماه بستم ولی خیلی تاثیر نداشت ..من دخترم از 5 سالگی عینک زد و اصلا عینکش رو برنمیداره پارسال دکترش گفت یکم نمره اش اومده پایین

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
وااا ببرش دوتا ماسک بزن ببر  دختربچه اس بدتر میشه عزیزم تا کی میخوای صبر کنی من بودم میبریم من ...

من مشکلی نداشت ک بردمش اون دوتاهم اوکی بودن خودم خواستم زیر 3 سالگی ویزیت بشه حتما فقط گفت برای نمره ی چشم بیارش اونجا ک دستگاهشو اینجا ندارم

خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍

عزیزم من که بردم تنبلی و انحراف نداشت بنظرت ببرمش بیمارستان برای نمره ی چشم؟ 

خوب خداروشکر 

ولی مطب ببر بیمارستان من خودم قبول ندارم دکترای مطب وقت میزارن ولی اگرم بردی ی بیمارستان متخصص چشم مزشکی ببر

خوب خداروشکر  ولی مطب ببر بیمارستان من خودم قبول ندارم دکترای مطب وقت میزارن ولی اگرم بردی ی ب ...

مطب بردم دکتر گفت دستگاه بیمارستانه بیا اونجا برای همون منم نرفتم دیگه

خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍

من مشکلی نداشت ک بردمش اون دوتاهم اوکی بودن خودم خواستم زیر 3 سالگی ویزیت بشه حتما فقط گفت برای نمره ...

فک کردم گفتید انحراف داره نگران شدم گفتم پشت گوش ننداز اصلا 

ولی خوب نمره چشم که پایین باشه اگه پیگیری نشه زود میره بالا بهتره ببری پیش ی دکتر دیگه اپتو متریست ها به نظرم دقیق نمیگن منم پارسال دوتا دکتر دخترمو بردم هر دوش گفتن نمرش اومده پایین دیگه خیالم راحت شد عینکشو عوض کردم

مطب بردم دکتر گفت دستگاه بیمارستانه بیا اونجا برای همون منم نرفتم دیگه

اگه نمره چشمش پایینه یا مشکل خاص نداره با همین دستگاهای معمولی میگن نمره رو 

من دخترم همیشه مطب میبرم اونجا دستگاه دارن

ولی کلا تو ایران زمینه پزشکی چشم خیلی قوی نیس اصلا اعتماد نکن دو سه تا جا ببر خیالت راحت شد از حرف مشترک دکترا بعد براش عینک بگیر من همیشه دوجا میبرم دخترمو

اگه نمره چشمش پایینه یا مشکل خاص نداره با همین دستگاهای معمولی میگن نمره رو  من دخترم همیشه مط ...

من گذاشتم رفتم مشهد اونجا ببرمش احتمالا بعد عید بریم چون اینجا همین یه دکتر خوبه

خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍