2777
2789
عزیزم🥰 خداحفظش کنه😘💝

ممنونم

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات گلم ممنون انشالله هروقت دلت خاستو اماده بودی مادر بشی عزیزم واقعا سخته... اینکه میگن مادرشدن ...

بله میدونم جدا ازون نمیخوام هیچوقت ازدواج کنم بدلایلی🌷

شب خوش

باردار نیستی؟اگه نیستی شربت پدی کاف بگیر بخور سرفه ت قطع میشه یا پرتغال سرش رو ببر نمک بریز سرش رو ب ...

مجردم مرسی از پیشنهادات

فقط ی چیزی پرتقالو همینجوری بزارم تو ی قابلمه بعدش بزارم تو ی قابلمه پراب دیگه؟

یه متکا بزار بغلش

فکر خوبیه ممنون 

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
مجردم مرسی از پیشنهادات فقط ی چیزی پرتقالو همینجوری بزارم تو ی قابلمه بعدش بزارم تو ی قابلمه پراب د ...

نه سر پرتغال رو ببر روش نمک بریز سرش رو بزار بعد بزار تو قابلمه بعدش تو قابلمه آب عالیه