2777
2789
دوستم معمارى رودهن الان ايتالياس

ولی جدی خیلی خوشحالم که شنیدم میشه من میخوام کرج برم آزاد یعنی بنظرت میشه راستی اسم دانشگاه دوستت تو ایتالیا چیه اگه فضولی نباشه 😁🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی جدی خیلی خوشحالم که شنیدم میشه من میخوام کرج برم آزاد یعنی بنظرت میشه راستی اسم دانشگاه دوستت تو ...

الان خاطرم نيست چى بود دكتراش هم گرفت اونجا دولت هم اگر اشتباه نكنم چندسال پيش كه رفته بود ماهى ٥٠٠ يورو بهش ميداد اره چرا نشه ؟!

البته بگم همه نمراتش بالا بود هدف داشت خيليييى تلاش ميكرد 

الان اوضاع ایتالیا خوب نیست زیاد، امریکا هم که فعلا بن شده دانشجو نمیگیره کانادا هم سیاستای امریکا رو داره در پیش میگیرت و خیلی جدیدا سخت شده احتمال پذیرش خیلی خیلی کمه  این سه تا هیچی

سعی به کشواری دیگه مثل هلند و المان و فنلاند سرمایه گذاری کنی و اینکه ببین رشته ات بیشتر کدوم کشور پذیرش میده