2777
2789

ی ماه پیش خونه تکونی کردیم یعنی جونم در رفت فقط من بودم کمک میکردم و ابجیمم سرکار بود.... باز خونمون ساس پیدا شد باز همون فرشایی که شسته بودیم شستم اشپزخوته همینطور... اینا بماند چون چادر زده بودیم بالا پشت بوم پوست صورتم و دستام سوخته و مخصوصا دستام که سیاه شده فقط... الان امروز بلند شدم غذا درست کردم بخدا خسته بودم بعد سه ساعت مامانم میگه پیاز هارو چرا نزاشتی بیشتر سرخ بشه... بخدا هم عین کوزت کار کن هم متلکاشونو ببین خسته شدم بخدا

گلم حرف بدی نزده که، شاید اینطور گفته که یاد بگیری و آشپزیت بهتر بشه، به دل نگیر آدم از مامانش بشنوه بهتره که از شوهر یا خانوادش بشنوه

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
گلم حرف بدی نزده که، شاید اینطور گفته که یاد بگیری و آشپزیت بهتر بشه، به دل نگیر آدم از مامانش بشنوه ...

ن بابا مامانم همه چی میگه بخدا هر روز صبح منو ساعت هفت صبح بیدار میکنه ی کار نکنم انگار ن انگار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.