2777
2789
عنوان

باردارم دو قلو هفته ۱۷ حواسم نبود کدیین خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 45 پست
آره عزیزم هیچی نمیشه اطرافم بودن زیادخوردن خداروشکربچشونم سالم سعی کن سوپ وشیرعسل شربت آبلیموعسل بیش ...

همه این کارارو کردم عزیزم. قبل بارداری کرونا گرفته بودم دو دوز واکسن هم زدم با اینکه خیلی مراعات میکردم باز گرفتم شاغلم خیلی سختمه فک میکردم زود خوب شم دکتر رفتم سرم هم زدم اما دوباره بعد ۷روز عود کرده خدا به خودمو بچه هام رحم کنه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
ببین پرتغال رو سرش رو ببر نمک بریز روش در پرتغال رو بزار خببزارش تو یه قابلمه بعد یه قابلمه دیگه پر ...

ممنونم همین کارو میکنم مرسی 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه این کارارو کردم قبل بارداری کرونا گرفته بودم دو دوز واکسن هم زدم با اینکه خیلی مراعات میکردم باز ...

انشاالله که هرچه زودترخوب میشی عزیزم فقط استرس نداشته باش به خودت برس ضعیف نشی

من باردار بودم نمیدونستم چن بار کلداکس خوردم خداروشکر دخترم سالمه

اوایل بارداری معمولا جفت اتصال نداره و تا دو هفته بعد عقب افتادن مشکلی ایجاد نمیکنه اما الان مستقیم از خون مادر تغذیه میکنن خدابهم رحم کنه با چه سختی بعد سقط باردار شدم...

ببین پرتغال رو سرش رو ببر نمک بریز روش در پرتغال رو بزار خببزارش تو یه قابلمه بعد یه قابلمه دیگه پر ...

قابلمه دوم پرآب باشه 

قابلمه پرتغالها رو بزار توش ما هم الان مریضیم هرروز درست میکنم شوهرم دیگه سرفه نداره

انشاالله که هرچه زودترخوب میشی عزیزم فقط استرس نداشته باش به خودت برس ضعیف نشی

فدات عزیزم نه استرس که ندارم ولی سرفه هام اینقد قوی هست که شکمم درد میکنه و نی نی نی ها سفت میشن

فقط اومدم بگم‌ ایشالا صحیح و سالم به دنیا بیان و پر قدم خیر باشن براتونن💛💛💛✨

فدات بشم انشالله قسمت هرکی دلش میخواد بشه مهربونم😘

دکترشربتی چیزی نداده بهت؟

چرا شربت دکسترومتورفان و یه  شربت گیاهی عسل هست مصرف میکنم 

دکترشربتی چیزی نداده بهت؟

تبم ۳۸گفتم خوب شدم اما باز عود کرده تبم در بارداری خوب نیست اصلا 

این شربت ازدکترت بپرس اگه مشکلی نداشت بگیرمثل آب روآتیشه بااولین استفاده سرفه هاتوخییلی کمترمیکنه گی ...

ممنونم عزیزم مرسی دستت درد نکنه

منم ۲هفته پیش امیکرون گرفتم باتپ وگلودردوبدن دردوسرفه سخت بودولی گذشت شمام کم مونده بایددورش بگذره

شما باردار بودین؟انشالله که همیشه سالم باشین شوهرم سه چهار روزه خوب شد خداروشکر .دکتر رفتم گفت دورش کمه اما من ۷روزه دقیقا درگیرم خدا بهم رحم کنه