2777
2789
عنوان

باردارم دو قلو هفته ۱۷ حواسم نبود کدیین خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 45 پست
این شربت ازدکترت بپرس اگه مشکلی نداشت بگیرمثل آب روآتیشه بااولین استفاده سرفه هاتوخییلی کمترمیکنه گی ...

ممنونم حتما میپرسم هم اینکه میپرسم اشتباهی خوردم کدین چیکار کنم....

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
شما باردار بودین؟انشالله که همیشه سالم باشین شوهرم سه چهار روزه خوب شد خداروشکر .دکتر رفتم گفت دورش ...

آره توهفته۲۰ بودم گرفتم ممنون عزیزم آره نهایتش ۱۰ روزه دورش بایدبگذره انشاالله هرچه زودترخوب میشین برانی نیام مشکلی پیش نمیاد😍غصه نخور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره توهفته۲۰ بودم گرفتم ممنون عزیزم آره نهایتش ۱۰ روزه دورش بایدبگذره انشاالله هرچه زودترخوب میشین ب ...

ممنونم عزیزم بلا به دور باشه انشالله سالم بغلش بگیری جوجه تو😘

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
عزیزم انشالله نی نی های خوشکلت سالم و سلامت باشن...  جنسیت نی نی ها مشخص نشده؟

یه دختر یه پسره سه قلو بودن مجبور شدیم یکیشو ریداکت کنیم به خاطر سالم بودن بقیه و ریسک زایمان زودرس و ....

انءشالله مشکلی نیست بسلامتی بچهات بغل کنی الهی آمین خودتم سالم باشی استرس نداشته باش استرس که بدتره& ...

انشالله عزیزم حالا باز سوال میپرسم

اصلا نگران نباش طرف رو بازتابش مصرف ترامادول داشت هیویش نشد عزیزم برام دعا می‌کنی  

انشالله هرچی میخوای بهش برسی عزیزم وخدا برات بهترینهارو رقم بزنه

یه دختر یه پسره سه قلو بودن مجبور شدیم یکیشو ریداکت کنیم به خاطر سالم بودن بقیه و ریسک زایمان زودرس ...

متوجه شدم 

تاپیک های قبلیت رو خوندم... 

حکمت داشته حتما.. 

اصلا یادآوری هم نکن برای خودت... 

فک کن از اول دو قلو بوده... 

اِن شالله سالم و سعادتمند باشن... 

یه دختر و یه پسر خیلی عالییی... 😍

کار خوبه خدا درست کنه ، سلطان محمود خره کیه
متوجه شدم  تاپیک های قبلیت رو خوندم...  حکمت داشته حتما..  اصلا یادآوری هم نکن برا ...

قربونت برم طول سرویکسم آنومالی رفتم این هفته کم بود فک کنم تصمیم منطقی گرفتم سخت بود واسم اما خدا بهم کمک کرد....

قابلمه دوم پرآب باشه  قابلمه پرتغالها رو بزار توش ما هم الان مریضیم هرروز درست میکنم شوهرم دیگ ...

خواستم بگم خدا خیرتون بده مردمو زنده شدم آخر امشب درست کردم قشنگ خوابیدم تک و توک سرفه داشتمو نداشتم یعنی یه دفعه قبل خواب یادم اومد عالی بود عالی....