2777
2789
عنوان

بوه دوساله دارم میخوام طلاق بگیرم، تجربه دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 97 پست
فكر كن طلاق گرفتي الان برنامت چيه براي بعدش؟

بابام تو حیاطش یه سوییت داره با دخترم بشینم اونجا، یکم پول جور کنم یه مغازه ای چیزی راه بندازم 

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولاش دست منه و حساب پس نمیگیره، خونه ماشینم به لطف من و خانوادم که براش وام حور کردیم داره، حتی کار ...

والا منم یه شوهر دارم ما با هم بحث نمی‌کنیم همیشه ولی بعضی وقتا انقد عصبی میشه تو دلم میگم کاش میمرد البته کار میکنه خرجمونو میده ولی یه مشکلاتی هم هست که آدم میخواد آرامش داشته باشه من حتی بچه دوم ناخواسته باردار شدم که دیگه راهی جز تحمل ندارم من نه پشتوانه مالی دارم برم هم پای بچه گیر.البته پسرم باباشو خیلی دوست داره به طوری که شب میره پیشش می‌خوابه توهم ببین راهی هست که بتونی باهاش هم خونه باشی اونم به خاطر دخترت اگه شرایط مالی داری و جور که میتونی جدا شی.من شوهرمو از خانوادم دور کردم چون خیلی مسائل پیش اومده بود.به هر حال مواظب روحیات دخترت باش

عزیزجان شرایط سختیِ، قطعا آسیب روحی خیلی وحشتناکتر از آسیب جسمی هست

اما صرفا اینکه بخوای جدا بشی چیزی را حل نمیکنه، طبیعتا شما تا آخر عمر بواسطه دخترتون یک رشته اتصال هرچند نازک بینتون باقی میمونه، زندگی شخصی خودتون هم هست آیا امکان استقلال مالی را دارید؟ آیا مسکن مناسب را می تونید تهیه کنید؟ بهرحال برای گرفتن حضانت فرزندتون همین دو مورد را قاضی از شما میپرسه

من نمیگم جدا شو یا نه ولی اگه همسرتون به مشاور مراجعه نمیکنه خودتون که می تونید برید، بلاخره برای گرفتن تصمیم منطقی کمکتون میکنه 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
ولی جدا شو شاید آدم شد

ادم بشه چه فایده برای قلب شکسته ام داره٫؟ از چشمم افتاده 

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

ببین عزیزم طلاق هم سخته،،گفتی خانواده بی فرهنگی

داره،خوب اونم تو اون خانواده رشد کرده تاثیر گرفته

یکمی هم خلق خودش خیلی بد وعصبی هست

چقدر خانواده مهمه اگه خانواده خوبی داشت حداقل

باش صحبت میکردن،الانم برو مشاور اخلاق ورفتارش و

بگو ببین اون چی میگه

اگه آدم بدیه چطور میخوای دخترت رو بدی دستش

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
عزیزجان شرایط سختیِ، قطعا آسیب روحی خیلی وحشتناکتر از آسیب جسمی هست اما صرفا اینکه بخوای جدا بشی چی ...

بله شرایطشو دارم، یبار قبل تولد دخترم رفتیم مشاور اصلا نذاشت طرف چیزی بگه گفت حق با خانوممه کاملا، قول میدم بهش ادم شم، یکی دو هفته رعایت کرد و بعد بدتر شد

عزیزم بعضی مردا واقعا خشکن مثل شوهر من هیچی از عاطفه نمیفهمن من اگه یه خونه داشتم وسایلم می‌بردم بدو ...

کاش خشک بود فقط، کاش بلد نبود محبت کنه حداقل زخم زبونم نمیزد 

ایکاش منم میشد برسم به کسی که دوسش دارم اما درحالی که هیچ کس نمی دونه جز خدا و خودش 😭😔

😭😭😭😭😭😭😭😭

من فکر کردن بهشم خیانت میدونم و حواسمو پرت میکنم اما امان از خواب😭

هفته ای چند بار میاد به خوابمو داغونم میکنه

بله شرایطشو دارم، یبار قبل تولد دخترم رفتیم مشاور اصلا نذاشت طرف چیزی بگه گفت حق با خانوممه کاملا، ق ...

الان تنها برو مشاوره برای سلامت روح خودت برو اینکه ذهنت باز بشه تا بتونی تصمیم بگیری ، اگر قراره بمونی با شیوه جدید به عنوان یک زن قوی اگر هم قراره جدا بشی باز هم لازمِ قوی باشی روحت سالم باشه 

شما الان علاوه بر خودت در مقابل دخترت هم موظف هستی که سالم رفتار کنی 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
طلاق بگیر مرگ یه بار شیون یه بار تا کی تحمل مگه آدم چند بار زندگی می کنه که جوونیتو پای آدمای مریض ب ...

خودمم به این نتیجه رسیدم، فقط دخترم دست و پامو بسته