الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا رو شکر که راضی هستی الان حالت خوبه،افسردگیت درمان شد؟ در ضمن ما همشهری هستیما
یکم بهترم ولی خوب خوب نیستم وقتی پسرم گریه میکنه زیاد و ممتد،استرس شدید میگیرم خودمم گریه میکنم باهاش،یا وقتی تنهام با بچه میترسم از پسش برنیام.اره یادم بود همشهری بودنو😊
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
سلام عزیزم شما که اونجا ماما هستین اتاق خصوصی هم داره؟بعد مطمئنید که بی حسی اپیدورال انجام نمیدن؟ و ...
بله چمران زایمان اتاق خصوصی هم داره.اگر میخوای بری خصوصی برو نیکان خیلی عالیه.بیمارستان نجمیه توی دولتی ها خوبه و فکر کنم زایمان در آب داره.چمران واسه نیروهای مسلح خوبه.تاثیرش خوبه ولی گفتم که درت باید خیلی زیاد بشه تا تزریق کنن.
گفته بودی که چرا محو تماشای منی **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
ممنون میخواستم مطمئن شم که بیمارستان چمران زایمان اپیدورال انجام میده یا نه زنگ که زدیم گفتن انجام ...
والا میگم من الان چندین ساله چمران کار میکنم و زایمان اپیدورال نداریم.یه جوری خانومه گفت چمران اپیدورال کردم یه لحظه به خودم شک کردم که مگه من چمران ماما نیستم.گفتم که اگر میخوای خصوصی بری برو نیکان یا صارم که خب قیمتشون بالاست.در مورد دولتیا من یه سوال از دوستام میپرسم ولی خب نجمیه رو خبر دارم که عالیه.ببین در حالت کلی اگر بخوایم حساب کنیم بیمارستانی که زنگ زدی درست گفته بین بیست تا سی درصد دردت کم میشه چون گفتم که مرحله سوم زایمان اپیدورال میکنن و حدود ۶۰ درصد دردت کم میشه. و از اول دردت بخوای حساب کنی خب میشه بیست سی درصد .فکر نکن به محض اینکه دردت شروع شد اپیدورال میکنن و کل دردت میره نه عزیزم .بازم چشم برات میپرسم.بیمارستان میلاد رو هم مطمئنم اپیدورال دارن.ولی بازم نترس زایمان اونقدرا هم که میگن سخت نیست.
گفته بودی که چرا محو تماشای منی **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی