ببین من از اول میگفتم طبیعی اپیدورال،اینجام با کاربرا همش بحث میکردم که عالیه و دوستام انجام دادن و...یهو یک ماه مونده به زایمانم افسردگی و استرس شدید گرفتم همش گریه میکردم به شوهرم میگفتم تو راحتی عذابش مال منه،دوست ندارم جیغ بزنم یکی صدامو بشنوه بچه رو دوست ندارم اگه انقدر عذاب بکشم،بد قاطی کرده بودم!دکترمم گفت من اختیاری انجام میدم ولی تو بری پیش روانپزشک بهت نامه میده باابن شرایط، از بیمه تکمیلیت میتونی استفاده کنی رفتم چندجلسه دید خوب نمیشم نامه داد.البته کلا راضیم الان
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
من دلم میخاد دنیا اومدن نی نی رو حس کنم میگن اپیدورال هیچی حس نمیکنی از دنیا اومدن بچه همکارمم میگفت خوابیدم اخرش من دلم میخاد حس کنم وگرنه ک سز میکنم دکترمم میگه اپیدورال کن درد زیاده ولی من کلاس زایمان طبیعی هم شرکت کردم اخه
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰
من ۱۰۰ درصد کم شد و خوابم گرفت گفتم میخوام بخوابم ولی نزاشتن گفتن همکاری کن جوجت داره میاد
خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن
خواهش میکنم نفریی یه صلوات بفرستید هدیه به ام البنین، برای حاجت روا شدنم 😭🙏🙏
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بله عزیزم تازه چهارده سال پیش بود ،پرسنل وپرستار و همهههههه چیزم عالی بود
اونوقت من الان ۶ ساله چمران ماما هستم والا ما تو بیمارستان زایمان بدون درد نداریم.عجبا.بیمارستان هدایت که بودم زایمان بدون درد داشتیم ولی اینجا نداریم.
گفته بودی که چرا محو تماشای منی **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
عزیزم زایمان بدون درد باید به مرحله سوم زایمان برسی تا اپیدورال دریافت کنی،حدود ۶۰ الی ۸۰ درصد دردت رو کم میکنه،ولی عوارض داره بعدش که واسه امه یکسان نیست بیشتر عوارضش سردرد و کمردرد و طول کشیدن زایمان هست،
گفته بودی که چرا محو تماشای منی **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
مگه میشه ،بیمارستان چمران تو نو بنیاد رو میگما،من پنج سال پیش پسر دومم رو به دنیا آوردم اون موقع هم ...
نه عزیزم نداریم.والا من شش ساله اینجام ولی زایمان بدون درد نداشتیم تا حالا.کلا من با دکتر رامک بختیاری و دکتر اشرفی کار میکنم ولی تا حالا نداشتیم زایمان بدون درد تعجب کردم گفتی چمران.باه خیابان لنگری خیابان صنایع که الان شده خیابان شهید فخری زاده.
عزمزمه نوع زایمانت اسپاینال بوده اپیدورال نبوده به اشتباه میگن اپیدورال ولی اسپاینال هست.لوله گذاشتن داخل کمرت یا تزریق کردن؟خب تزریق اسپاینال هست نه اپیدورال.