2777
2789
عنوان

شده جلوی غریبه خنده تون بگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 32 پست
😂😂 الان جدیدا مهمون میاد واسه شام یا ناهار یکی مون مبجوره غذا رو بپیچونه و گشنگی بکشه تا مهمون بره ...

کااااش منم برادر داشتم😁😍

قدر همو بدونید

من تنها و غریبم🥺🥺

اینجا فقط خدارو دارم🥺🥺

💛آسمان میبیندآسمان مینویسدآسمان جبران میکند💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار خواهر شوهرم غذا داد اسنپ برام بیاره 

اسنپی آدرسو کلا اشتباه رفته بود بهش آدرسم میدادم گیج تر میشد 

آخر دید نمیتونه پیدا کنه 

گفت نمیشه امشب آش نخورین از بس خندیدم قطع کرد 

شوهرم رفت ازش گرفت

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

من و داداشم هم اینطوریم ی نگا ب هم می‌کنیم منفجر میشیم😂❤️

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚
کااااش منم برادر داشتم😁😍 قدر همو بدونید من تنها و غریبم🥺🥺 اینجا فقط خدارو دارم🥺🥺

الهی عزیزم🌺🌺تک فرزندی واقعا سخته بنظرم وظیفه والدین هست بتید بفکر همبازی واسه بچه شون باشن

الان امضاتونو دیدم خداروشکر  کم وبیش میشناسمتون الهی سالم بغلش بگیری 😍😍برات صلوات فرستادم❤

ممنون عزیزم😍❤

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
الهی عزیزم🌺🌺تک فرزندی واقعا سخته بنظرم وظیفه والدین هست بتید بفکر همبازی واسه بچه شون باشن

نع تک فرزند نیستم خواهر دارم دلم برادر و حامی میخواد

از خانوادم دورم

همین داداشت ک تو سر و کله هم میزنید فردا بهترین حامیت میشه

💛آسمان میبیندآسمان مینویسدآسمان جبران میکند💛
این خو خوبه من وسط یه کاار مهم در حالکیه تنهاام یهو خندم میگیره همه فک میکنن خل شدم بعد میخوام جلو ...

منم اینطوریم ام یهو یاد کلیپ یا گیف خنده دار میوفتم تو تنهایی خنده ام میگیره

نع تک فرزند نیستم خواهر دارم دلم برادر و حامی میخواد از خانوادم دورم همین داداشت ک تو سر و کله هم ...

خوبه منم خواهر داشتم که ازدواج کرده رفته ی شهر دیگه رابطه خواهری خیلی بهتره 

ما درسته شوخی ک دعوا داریم ولی چندین بار پشتم دراومده نمیشه منکرش شد شمام ایشالله یه خواهرزاده پسر نصیبتون بشه با خاله اش بخنده و شوخی کنه🤗🤗