2777
2789

برای خودم نمیپرسم برای دختر داییم میپرسم 

خودشم دارع میبینه چی میگید

الان 26 سالشه کم مونده درسش تموم شده وکیل میشه بعد تو 15 سالگی عقد کرده را... هم داشته اما عروسی نکرده ووووو تنعاا فکرش اینه در آینده همین نزدیک می‌تونه ازدواج کنه ؟ینی یه پسر خوب با این گذشتشو راه میاد؟ یا آدم بد و پیر میاد سر راهش چون طلاق گرفته 🙁🤦😂

خودمم 18 سالمه مشکلاتم از این بیشتره خالااااا🤣

نام کاربریم هم دلبر عراقی اشاره به امام حسین داره نه داعشی 🤕😐 دختر ترک هستم 🧚‍♀️ اصلا مذهبی نیستم اماااااااااااا بشدت عاشق امام حسینم جان من است او💚🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی که بیشتر رشد کنی و در محیط های بهتری مثل دانشگاه بیمارستان فضاهای مربوط به وکالت قرار بگیری شانس ازدواج بسیار بهتری دارید چون با آدمهای سطح بالاتری معاشرت داری . قطعا این خانم با کیس بسیار مناسبی میتونن ازدواج کنن

معلومه که میشه مردم با دوتا بچه جدا میشن و بعد بهترین شوهر گیرشون میاد بعد ایشون که وکیله و هنوز سنی نداره بچه هم نداره نمیتونه

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!

اره 

دختر پول از خودش دربیاره 

پسرا براش صف میکشن .

همکار مامانم سومین ازدواجش با یه پسر مجرد بود ( اون اولین ازدواج ش بود ) 

الان یه دو قلو ازش داره 

پسره خیلی قد بلند و خوشتیپ هم هست 

مردا پول پرست و آهن پرستن 

نباید انتظار داشته باشه مجرد بیاد سراغش بایکی مثله شرایط خودش ازدواج کنه بهتره بعدا بهش سرکوفت نمیزنن

البته که همه چیز دست خداست 

ولی خیلی از مجردای حالام برای پول ازدواج میکنن حتی با کوچکتر از خودشون که اینم جالب نیس