2777
2789

دیشب ساعت ۴ صبح یکی ایفونو زده دوتا دختر بودن میگه توروخدا بگو من بچه شمام گشت بهمون گیر داده اومدیم پیاده روی🥴

گفتم هنون بهتر بگیرنتون ولگردا پسرم الان تووخیابون نباشه که شما دوتا هستین .

از بالکن نگاه کردم زنگ یکی دیگه رو زده بود 😂یهو گشت اوند گفت چی شد مامانت جواب نداد بعد منو همسایمون گفتیم‌دروغ میگه 😂خونش اینجا نیست اوندم‌تو نمیدونم چی شد.

بنظرتون چی شدن 

رسواشون کردین🥴😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی دونم حق داشتی کمک نکنی و بترسی از اینکه بگی پدرو مادرش هستین ولی خب گناه داشت لوشون دادید😅

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

کار درست رو کردین. ساعت چهار صبح دوتا دختر آخه هزار جور بلا ممکنه سرشون بیاد تو این جامعه پراز گرگ و لاشخور

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

خوب کاری کردین خداکنه فراری نبوده باشن و جاشون امن باشه الان

البته ممکنه دزد هم باشن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
نمی دونم حق داشتی کمک نکنی و بترسی از اینکه بگی پدرو مادرش هستین ولی خب گناه داشت لوشون دادید😅

اره خب بخاطر مسئولیتش ولی چرا باید ۴ صبح زنگ بزنن شوهرم مادرش مریضه بنده خدا خل شد فکر میکرد مادرش مرده 😂😂😂😂

اخه کی چهار صبح میره پیاده روی فرار بودی فکر کنم🤔

زنگ میزنن خوانوادشون

شیرین ترین کلمه ها بیشتر اوقات دوروغن🙃💔                        همیشه تحت تاثیر خیلی چیزا قرار نگیر بعدا پیشمون میشی                                                                                               هر چیزی که مانع پرواز کردنت میشه رو از زندگیت حذف کن🤗                                                                                             و بعد اوج بگیر...✨🎃