2777
2789

تو رو خدا بیاین بهم نظر بدین. 

من طبق تقویم چینی اقدام کردم 

نوشته بود از ۱۰ مهر‌ تا ۱۰ آبان پسر میشه 

بعد من اصلاً متوجه نبودم فکر کردم باید تو این دوره اقدام کنم که دیروز یعنی ۹ آبان اقدام کردم 

علائم تخمک آزاد کردنو دارم به نظرتون کی صورت می‌گیره 

ممکنه بعد از دهم یازدهم باشه بچه‌ام دختر بشه؟؟کاری هست که بشه انجام داد که تخمک زودتر آزاد بشه یعنی من فقط همین امروزو وقت دارم یعنی اگه امروز بشه میشه پسر اگه امروز نشه فردا پس فردا باشه میشه دختر

یا به نظرتون تو این دو روز می‌گیره؟؟؟

من پسر می‌خوام خدا بهم دو تا دختر داده می‌خوام سومی پسر باشه 

نمی‌خوام الان زیر این پست بگین که نه چرا دختر نمی‌خوای چرا پسر می‌خوای هر کس یه علاقه‌ای داره لطفاً حاشیه نریم فقط سوالمو جواب بدین

چه قدر قشنگ نقش خدا رو صفر کردی و چقدر زشت اینجور جنسیت برات مهمه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
چه قدر قشنگ نقش خدا رو صفر کردی و چقدر زشت اینجور جنسیت برات مهمه

آره برام مهمه خیلی هم مهمه همونطور که سر دخترام عاشق این بودم که دو تا دختر داشته باشم چقدر رژیم دکتر رفتم که خدا بهم دو تا گل دختر داد اونم دوقلو. و گل دخترای من تنها شاخه نبات‌های فامیل شوهر منن ماشاالله هیچی هم براشون کم نذاشتم تا الان.

و الانم دوست دارم که یه دونه پسر داشته باشم. دقیقاً ایرادش کجاست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره برام مهمه خیلی هم مهمه همونطور که سر دخترام عاشق این بودم که دو تا دختر داشته باشم چقدر رژیم دکت ...

دوست داشته باش ولی با این نگرانی واسه خواسته ت اصرار نکن خدا رو هم بدار برای خیرخواهیت... 

موفق باشی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...