2777
2789

دفعه قبل بهم راه حل دادین خوب عمل کرد..

حالا شما بگین چکار کنم..

ممنون میشم راه حل بدین..

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه راه حلی بهت دادن؟ خساست یکی از صفاتیه که هر چی پیش بره فقط شدید تر میشه بچه داری؟

اتفاقا برعکس شوهر من روزبه روز بهتر میشه سال اول قند نمیخرید برای خونه الان آجیل همه چی میخره...هیچ کس باورش نمیشه

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

میگه عید هیج جا نریم که اوناهم نیان..خونمون..

درصورتی که هر اخر هفته میرییم خونه خواهرم .

از الان میگه حق نداری عید بری خونه خواهرات..

اخه اگه میخوایین بگین کروناست..ما هر هفته خونه خواهرم یا مامانم میره..

الان که میخواد برای عید یوم خرید کنه ..

نیگه نه فقط خونه مامانت و مامانم میرم تمام...

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

استاتر خودتو بکشی هم پول نمیده بهت😑 فقط بزوررر بگیر خخخ جدا از شوخی به منم بگید راه حل

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

تو را خدا راه حل بدین..

حوصله دعوا ندارم...حوصله قهرمم ندارم...

راه حل میخوام..دفعه قبل تایپیک دادم گفتم برام مانتو بخر گفت خودت برو کار کن..

بخر بعد شما عزیزانگفتین بگو باشه میرم سرکار خودت هم بیا غداتو درست کن کارای خونه را بکن..

منم. فتم کار پیدا کردم..بهش پیام دادم عزیزم برای خودت ناهار بخر یا بیا از سرکار درست کن..

گفت کجایی گفتم رفتم سرکارکه برای خودم حرید کنم

بعدش گفت سرجکاری میری خونه میان غذا باشه...

گفتم پس خریدام چی میشه گفت برات میخرم بهمم پول داد..

الانم میگم شاید راه حل بدین 

استاتر خودتو بکشی هم پول نمیده بهت😑 فقط بزوررر بگیر خخخ جدا از شوخی به منم بگید راه حل

پول برای مانتو داد بچه ها این جا بهم گفتم اونجوری رفتم جلو دادم واقعا دستشون درد نکنه..

حالا اینو بگین چکار کنم...

چه راه حلی بهت دادن؟ خساست یکی از صفاتیه که هر چی پیش بره فقط شدید تر میشه بچه داری؟

عزیزم گفتم بالا بخون 

اه حلشون جواب داد

تو را خدا راه حل بدین.. حوصله دعوا ندارم...حوصله قهرمم ندارم... راه حل میخوام..دفعه قبل تایپیک داد ...

عزیزم غیر اون راه حل دیگه ای نداره. تو که تا اینجا پیش رفتی نباید پول یه مانتو میگرفتی ازش. باید میگفتی بهت حقوق ماهیانه بده. کسی که تا این حد خسیسه درست بشو نیست. سر هرچیزی باید حرص بخوری. به نظر من برو سر کار خودت رو راحت کن